Quote Originally Posted by Luka View Post
Kad ga napraviš, vidjet ćeš da vrlo vjerojatno ima potrebe. Možeš skinuti app xhp(besplatan) pa spojiti na auto i iscitati vrijednosti adaptacije svake brzine, to ce ti već reci otprilike u kakvom je stanju getriba.
Ako si malo potkovan, a vidjevši sta si sve radio mislim da jesi, treba ti pumpa za izvlačiti ulje i osnovni alat kojeg sigurno imas(gedore i slicno) mozes to i sam napraviti. Radio sam sa prijateljem to na njegovom E61 535d i nije neka filozofija, samo treba biti pedantan. S time da smo mi mjenjali i ploču i klipiće mehatronika.

Eh da, i treba ti inpa za poništiti vrijednosti na kraju. Ako te zanima, ima jedan dobar video koji sve pokazuje, mogu ga pokušati iskopati i poslati.
Ma to mi je zajebancija, pogotovo bez dizalice. Pun mi je k E36ica, na ovom ništa ne radim, samo odvedem i platim.
Bateriju sam mu zamjenio, to je dosta. Lako mi je za ulje promjenit, nego ne znam ima li ko blizu Splita da napravi sve. Mada ne pokazuje neke probleme, ljepše se vozi od '05 E60 530dA koji je original 230tkm, ali mu mislim getriba nije nikad dirana. Na E91 je mijenjano ulje na 190. E60 ko da više snage prosipa kroz wandler, E91 baš živahno ide kroz okretaje.