Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
Pa moj ne lupa. A navodno nikad otvarana getriba.
Mene nervira sto nakon zesce voznje od par sati (kad se dobro ugrije) na jakom kocenju do nule kasno prebaci iz druge u prvu. Vec stanes a on tek nakon pola sekunde prebaci u prvu. Nije toliko problem sta kasno prebaci nego jednom kad prebaci onda osjetis kao da ti je netko lagano dao nogom u guzicu...
Kad sam bio kod kolege koji radi xhp mi je nasao da neki nesto ima nesto nesto od 750mg ili 750ms. Ne sjecam se vise. I kao to je granicna vrijednost pa preporuca da ne prckamo getribu dok je ne repariram. A onaj u hercegovini nema bas volje reparirati getribu koja nema greski i uredno salta. Uz to ni ja nemam vremena a zena ga vozi svaki dan...
Pa cemo vidit dokle cemo tako.
Ali u trecu ne lupa, siguran sam. Ili kad prolazis ovuda navrati pa mi ukai na to, mozda ne cujem. Znas da cemo taj zvuk prigodno proslaviti...
Meni su svi koji nisu imali xhp i servis iza sebe lupali u treću (uključujući moga).
750ms da, to je vec onako dosta, ali i na mom je bilo ako se dobro sjećam nekih 400ms, nakon servisa getribe se tu stanje znacajno popravilo tj. Dolo u propisane tvorničke vrijednosti. Ne treba tebi reparacije getribe imenjace, samo dobar servis 😁

Ma ako ne cujes/osjetis, onda ne lupa sigurno. A za prigodne proslave naroda Slovinskoga sam uvijek 😂