Quote Originally Posted by Luka View Post
Da, zaboravio sam dodati da je mjenjač na strani novijeg auta uvijek, taj dio je valjda neizbježan...

Ne znam, ja to gledam više kroz prizmu dizanja snage i izgleda auta... I uspoređujem uvijek iste motorizacije, znaci i E60 i F10 su 535d npr... Digni oba na 360-400ks pa vidi koji ce više problema praviti... A da ne pričamo o škripanju, vodi ispod tepiha, glupim skupim elektronskim kvarovima itd... Udobnost, da, udobniji je F10, ali nije ni E60 neudoban. Sjednem i napravim 1100 km i izađem i nisam slomljen, meni dosta. Nije da bi se bunio da je udobniji, ali ne to zrtvovao pa da mora biti brod kao 7ica. Da sam to htio, kupio bi 7era koji je jos udobniji od oba auta ovdje.

Asistenti u vožnji, hm... Kako objasniti da ih je pola ok i ajmo reći potrebno(ali nisu pod mus), a pola sranje i tu su samo da možeš reći da ih imaš? Ono što E60 ima u nekom top izdanju vjerujem da je dosta svakome i da ima više opreme nego 90% auta na cesti. Keyless Entry&go, ekran na touch, bezicno punjenje telefona, softclose i takva sranja... To je neophodno vozaču? Ne bih rekao...

Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
sve 5, ali 8HP