Quote Originally Posted by luka92 View Post
Moj jad? U cemu dragi moj kolega? Ma spomeni ga, bas mi je srcu omilio u zadnje vrijeme, jos mi je bolji.

Tvoj privatni auto je bitan, zato sto ti bez imalo grca omalovazavas sve. Nista ti nije dovoljno dobro, osim neke poluegzotike i nekih kao zadnjih primjeraka svoje vrste.
Sve je isto, G30 je eto bolji od E39 samo jer ima bolja svjetla i ACC tempomat, ostalo je glupost i nije vrijedno placanja.
I onda bi ti htio malo pljuvati po onome što vozim? Jado jadni.
Da, ja ti bez problema popljujem završnu obradu na RangeRoveru jednako kao što popljujem taj napredak G30-E39 izuzev par elemenata.
Znaš zašto? Jer mi nije najbitnije na svijetu da je nešto najnovije i da je u trendu nego koristim zdravu pamet pa vidim šta mi je bitno kod auta i koji auto tome udovoljava. Isto je i sa laptopima, mobitelima, televizijama i svime nečime oko čega prosječni korisnici šize i daju abnormalne novce samo da bi se hvalili na IG ili u kafani, ali to nikada nikome neće priznati pa ni sebi. Lakše im je vjerovati da "napredak" vrijedi te novce i da nisu samo ovce.

Drugo boldano - baš meni je sve dobro. Jer je meni dobar i stari Focus, i stari BMW a srce posebno zaigra na kakvu očuvanu kockicu makar bila 316i. Tebi i sličnima ništa od toga nije dobro jer nije najnovije. I cijeli život ćeš trčati za time da kupiš najnovije a sreće nikada u tome jer i najnovije postane staro brzo nakon kupnje.

Tako da, završimo ovu temu na tvoj standardan način. Koncentriraš se na sugovornika a ne na temu.