Quote Originally Posted by Firechicken View Post
Stvarno obecana zemlja ta USA..

https://www.copart.com/lot/42689709

Sa najskupljom "buy it now" cijenom od 10200$ bi sa prijevozom i porezom ispao oko 14k u DE, iako ih pratim vec neko vrijeme i sa slicnim stetama na aukciji odu po 6-8k $, ima ih sigurno 100tinjak trenutno u ponudi ali ovo je jedan od rijetkih sa "buy it now" cijenom pa cisto da imate okvirnu sliku..

Bas me zanima koje je forumsko videnje, slozenac ili prilika?
Ja se ne sramim popravljanih auta i ozbiljno razmisljam o tako nekoj kombinaciji ako se odlucim na prodaju e92, nedam 30+k za 5er koji ce za 5 godina vrijedit 15..

Sent from my SM-T819 using Tapatalk
Zaboravlja da iz USA bude platio carinu i pdv ali ne na račun ili ugovor nego na osnovu kataloga kojeg bude tomić ima dao da je novonabavna

Nakon toga imas homologaciju a potvrdu proizvodača ne mozes dobiti nego moras na fakultet da naprave ispitivanje i onda prilagoditi stvari po EU propisima

Tek onda homologacija PPMV i rega

Mislim da si moras dobro sjesti i zbrojiti jer super je kad vidi auto za 6000e ali ta kad ti lupe pdv25% i carine 10% od cca 7000e pa limar dijelovi pa ppmv i gdje si onda, čisto da se ne bi čekao iza uha par mjeseci poslije potroio 30+ sloio razbiti auto i jos nisi gotov ni blizu rege

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk