Da Jure s tim se slazem,novi motori su definitivno ekonomicniji,vece iskoristivosti i to sve skupa al pouzdanost je druga stvar. A ove kloce zeljzne od motora trpe sve i svasta,joj sta su ti auti prezivjeli kod mene to ni jedan noviji nebi izdrzao a kolko su toga prosli jos prije. I nes kad krepa,ako uopce krepa popravis s 10 i 13 kljucem ne trebaju ti kolica alata za svijecice zamjenit.
A sta se tice M30 u kocki,ne znam mozda nije nes posebno,al svak ima svoje veselje,za moje zelje i potrebe je vrhunski,motor je slozen,generalka,glava uredena malo,zamasnjak olaksan i tak sitnice sve skupa osjeti se jako. Eto mene recimo bas veseli palit gume u drugoj na 1400rpm,a sluzi i za vuc autoprikolice,izvlacenje iz podzemnih garaza i tako,draze mi je s njom prijevoz auta radit nego kamionom,makar mi kamion manje trosi

U papirima mi je 325,tko se bas ne kuzi ne moze skuzit da nije original,tak da nemam brige za tehnicki ni murju,eto meni je taj motor mrak.
A i ovo za tezinu ne osjetim bas neke promjene u odnosu na M20,a vozim se posteno,
to ak mozda malo jace bjezi zadnji kraj pa nek,u tome i je gust,kom smeta nek kupi golfa,a bas me i zanima sad kolko je tezi taj motor od m20,nisam nikad ni gledao podatke