Quote Originally Posted by Big D View Post
Što se mene tiče, smatram da bi BMW forum trebao biti okupljalište ljubitelja marke BMW, gdje je BMW alfa i omega. Dakle, BMW je i e21 315, e34 525i, e90 330i, M6. I prema novom i prema starom BMW-u bi se trebalo odnositi s poštovanjem. Na bmwclub forumu se to zaboravilo. Osim toga, smatram da nema smisla biti u mod ekipi u kojoj pri pojavi nesuglasica jedan čovjek odlučuje za sve. Panjola je vlasnik tog foruma i nek radi tamo što hoće, ali nisam više želio da se mene povezuje s nekim njegovim izjavama i stavovima (po sistemu s kim si, takav si), pa sam se pri glasanju priklonio "drugoj strani", ma kako to patetično zvučalo.

Vrlo mi je drago da se otvorio ovaj forum i dopada mi se da se u vrlo kratkom roku dosta članova pridružilo i digle su se neke kvalitetne teme. Poanta foruma je razmjena informacija i podloga za druženje uživo ekipe koja se skuži. A one spike da smo pederi ak se na forumu preferira tolerancija ne pušim nikako. Nabijanje postova preko provociranja, vrijeđanja i izazivanja je po meni neprihvatljivo i ne bih volio da se tu netko logira da se cereka i gleda kak si pojedinci međusobno jebu mater preko foruma. Rađe 50% postova manje i kvalitetnih, nego smeća. To je moje mišljenje i i stojim iza njega, tko me hoće zvati pederom, nek izvoli. Drugi sam odlomak u stvari napisao zato jer su se i ovdje u par tema počele dizati tenzije koje se povlače godinama. Ivor i Filip smještaju jedan drugome gdje mogu, Kajza traži mišljenje o plinu u M-u, neki vele jedno, neki drugo, a neki ne mogu a da ne seru po mišljenju drugih. Mislim da bi i admini i modiji trebali te stvari rezati odmah u korijenu, da se bar na ovom forumu ponašamo kao gospoda, a ne kao nedojebani balavci (pri tome ne mislim uvrijediti mlađe kolege, pamet s godinama ne dolazi, bez brige...)
Slazem se s ovime 100%.... i mene cesto me smetaju postovi tipa "Postajes kao xx" ali vecinom okrenem glavu sto nikako nije dobro. Nadam se da su to porodjajne muke i da ce netko uvesti malo reda.