Poklopac sam svakom loncu, ali stvarno najiskreniji komentar mogući jest upravo pohvala ovom forumu, od samog početka se osjeća prijateljska atmosfera otvorena za zezanciju, a rad mod/admin teama je potpuno nevidljiv i nepristran, tj necenzuriran, upravo kako i treba biti. Pohvala i Foleru koji je srdačno i brzo riješio moj problem s potvrdom registracije.

(p.s. što se mog baniranja tiče, ja uvijek kažem koga šta ide, bez ustručavanja, a usput sam i vrlo riječit što ljudima nespremnima na dijalog i saslušanje argumenata predstavlja problem i iritaciju, a nepoštivanje čvrstoargumentiranog tuđeg stava kakav god da je samo je simbol neciviliziranosti. prevedeno, panj nije mogao podnjeti da mu se netko suprotstavlja, a ja sam to činio konstantno udarajući ga i na njegovim niskim razinama jer jedino tako on to može shvatiti. sa karabalićevog sam baniran jer mi se nije željelo izaći u susret zamolbi toliko banalnoj da me uopće sram spomenuti je, ali ona nije bila tolerirana i iz tog razloga sam izrazio stav da ću radije biti baniran)