iskreno clan sam svih BMW foruma ex jugoslavije osim slovenskog jer ja te janeze nista ne razumijem
I mogu samo reci da mi se nije svidjao stav na propalom forumu prema starijim autima jer sve starije od e46 redizajn je krama , trulja, drla i slicno.
A od svih bmw foruma na ovom mi je nekako atmosfera bas OK, rino pumpa slikama uredno , ekipa sa e36 icama se uvijek prepucava tko ima siri falc na felgi i vise spusten autokockari ko kockari uvijek nesto sarafe bacaju pare u vjetar i sto je najvaznije ekipa medjusobno pomaze kad treba i kad nekome zapne. To i je bit foruma i tako to jedino moze funkcionirati a ne JA IMAM E9x ko jebe budale sta voze trule aute iz proslog stoljeca i slicno..
Uglavnom neka ostane ovakva atmosfera ovaj forum bi se mogao izgraditi u jedan od kvalitetnijih u regiji sta se tice BMW tematike.
Jos samo fali neki skup ali bas nesto sta bi se odrzavalo svake godine kao sta vagenasi imaju u karlovcu ili opel club dje bude na stotine auta i brdo ekipe i zabave.
Jedino nesto ozbiljnije ekipa u srbiji organizira ali i to je tanko..
Jbg kad vecina nas vozi aute sta trose dvocifrenu brojku litara goriva na neodredjeni broj predjenih kilometaravecinom na manje od 100kilometara hahaha

Reply With Quote