Quote Originally Posted by marino View Post
Svi došljaci s Panjevog foruma su dobrodošli...Bilo je pitanje vremena kada će ga Panj ugasiti. Iz istog razloga je nas nekolicina odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pokrenuti ovaj klub i forum. Prvi sam bio protiv podjele ali je do nje jednostavno moralo doći. Hvala bogu da smo to napravili na vrijeme jer bi morali sada sve iznova.

Što se tiće meeta, definitivno sam za. Trebalo bi složiti nešto...Budem vidio s Folerom da oglasimo nešto službeno.
Evo i ja se na ovo moram nadovezati, logiran sam od skoro prvog dana na ovaj forum, a ostao sam i na onom forumu kao supermoderator i bio aktivan tamo i jednostavno zbog obaveza i posla nemoguče je bilo pratiti 2 foruma, nakon što je bmwclub hakiran malo sam pričekao i kad sam vidio da nitko nije spreman vratit forum u život i da Panja praktički više nije briga, a prepustit nikom ne želi shvatio sam da mi je ovo najlogičniji korak kako bi i dalje bio aktivan u Bmw svijetu zbog kog smo i tu svi... Večina nas se i pozna i prije ovog foruma tako da nam većina tog nije nova. Nadam se da sam dobrodošao kao takav!