Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
Ovo je uvjetno točno. Da, ne možeš na način na koji to radi 99,9% ljudi.
Auto koji pokaže ruzinu se rastavi do golog lima. Ispjeskari, otvori, dobro pregleda svaki džep, svaki ćošak. Onda ga se uredno polimari, dooobro zaštiti i kraju lakira. Pa možeš računati da će potrajati koje desetljeće ako ga baš ne voziš svaki dan u sol.
Ali koliko to košta...? Ili ćeš sve to raditi sam ili ćeš istresti neku ludu lovu. Da ja to radim za nekoga ne vjerujem da bi pristao na manje od 6k€...
Istina je to sta kazes
Ali jako je malo takvih auta koji vec stari a da nisu dobro naceti iznutra
Osim onih s mora i toplijih krajeva s uvijetom da bivsi vlasnici nisu karabudili i bili cicije za odrzavanje
Kad se sjetim sta se sve nade u pragovima koji su vec radeni a majstori iznutra samo povrsno obrusili pa nakacili novi prag..
A tih igara po slavoniji i unutrasnjosti ima koliko hoces
Ili kad ides brusiti pod pa sto dalje brusis vidis sve vise koje zlo te ceka jer se godinama samo bacala zastita,pogotovo na zadnjem mostu na uporistima i nosacima
To radis sam za sebe a za takvo sta naci preciznoga limara je ravno lutriji koji bi se uopce uhvatio toga

Vidim da onaj GIGI sto restaurira stvarno radi dobre poslove,ako se ne varam je iz Varazdina..