Evo da razrijesimo misterij Mikkine "sporosti"

Kvot;
"Drndak je išao 2 stotinke brže ovaj trak-day ali ne i ispod 1.48 što je mazga i vozila par puta na speed-dayevima

i M3 i Z nemaju turbo...kažem to zato što mazga ne voli toplo nikako, ktome još imam IC na motoru gabarita za dCi 1.5 a usis zraka je tvornički iz prostora motora

auto ne ide jer nema zraka...Z me prođe po ravnom kao da sam stojadin a ja njega prolazio kad je bilo hladnije na jednom speed-dayu na takav način

imam veliki hendikep na tom autu u tom "loše" postavljenom IC-u malih gabarita...već sam se načitao toga na nekim stranim forumima, ljeti mazga ne ide smjesta

neupotrebljivi station wagon, kako netko jednom reče , pa mazge nema ni u top-gearu ni u fifth-gearu, niti na trkaćim stazama u nekakvom motorsportu, tako da kad netko reče da je to trkača mazda dođe mi se smijat

fajtali smo se ja i Z koji ide 1.46,600 od dvojke do izlaza iz rupe pa mi se ne približava ništa dok se ne pojavi pravac a onda...ćaoooo...tako da vidim da po ravnom nabire i kilometre i sekunde a i onaj big-brake-kit sa 6-klipnim brembom je perverzija imam osjećaj........i lik dobro pegla...nema šta"