To kakvog sam ja morala i karaktera ti nikako nemožeš znati, pa ti to ni ne prilići govoriti, eto već se pokazuješ u lošem svjetlu jer mene provociraš , a znaš da nije dobro provocirati drugog koji se u tebe ne dira, ovdje sad odjedamput ližeš dupe svima i glumiš dobru dušu a svi ama baš svi znaju kakav si bio i kako si ti svoje situacije na forumu rješavao. Zbog svojih privatnih problema s bokerima pobanirao si ih sve sa foruma i onda ti nešto govoriš o moralu i karakteru! U cjeloj ovoj prići ostao sam na bmwclub jer smatram da je taj forum zaslužan i što postoji club i sve ovo. Bmw forum bi trebao služiti kao pomoč vozačima Bmw marke sa brojem tema i postova vezanih za Bmw i sve o njima, a ovaj forum se polako počima već od starta sastojati od glupih rasprava ovakvog tipa, sa vrlo malo korisnih tema o Bmw automobilima koje su potrebne.

Taj isti super moderator koji su se izjasnio da je debeli pretjerao svojim ponasanjem, bio s nama dok se sve raspadalo, istog trena se vratio debelom pod suknju cim se ovaj vratio
Reply With Quote