Quote Originally Posted by IgorK View Post
Nedo Bog većeg zla, nego mijenjat plin u klimi. Stvarno ne kuim kakva ti ima očekivanja od 20-25 godina starog auta? Da će raditi kao novi? Pa meni se na E36 kompresor klime razletio kad je prvi put upaljen nakon 10 godina. Raspao se podizač vozačevog stakla i s mora sam se vozio uz zaljepljenu foliju. Moj 540i je kupljen u odličnom stanju za dvadesetpetgodina star auto, ali je bilo posla. I 300CE je kupljen u fantastičnom stanju za trideset godina star auto, pa je opet trebalo 2-3000 EUR da se posloe stvari.

Kupuje auto otkad sam ja registriran na ovaj forum

330Ci cabrio u individual kombinaciji tvojih snova sa 50.000km i friko odrađenim servisom za 4000 EUR neće naći ni u Varadinu ni u Čakovcu Posebno ne za 5000 EUR. I ako ga nađe, opet je to auto star četvrt stoljeća koji ima gumene dijelove koji su otili od stajanja. Pomiri se s tim, odrijei kesu, klikni alter u glavi da hobi kota. A ako te to ne veseli, i nije ti gut traiti dijelove, druiti se s mehaničarima, črčkati doma po autu, onda to jednostavno nije hobi za tebe. Jbt, hobi treba biti zabava i oputanje, a ne tlaka i kukanje. Ako ti je tlaka i kukanje, vozi Yaris i ćao.

Da sam ti ena, nafliskal bi te
😄
Ako te sjecanje dobro sluzi, kupio sam 2 auta otkako si ti na forumu.

Quote Originally Posted by marac83 View Post
Ja virujen da će Ivan uskoro kupit neto

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote Originally Posted by Perinho View Post
Ako vec ne kupi auto, onda ce kupit nesto za glavobolju.
Hvala Bogu pa je nemam. Vidim da se ostali bolje muce 😁

@kacige srebrni 325Ci za 10k. Jucer navecer dobio poruku da ga prodao.