Nedo Bog većeg zla, nego mijenjat plin u klimi. Stvarno ne kuim kakva ti ima očekivanja od 20-25 godina starog auta? Da će raditi kao novi? Pa meni se na E36 kompresor klime razletio kad je prvi put upaljen nakon 10 godina. Raspao se podizač vozačevog stakla i s mora sam se vozio uz zaljepljenu foliju. Moj 540i je kupljen u odličnom stanju
za dvadesetpetgodina star auto, ali je bilo posla. I 300CE je kupljen u
fantastičnom stanju za trideset godina star auto, pa je opet trebalo 2-3000 EUR da se posloe stvari.
Kupuje auto otkad sam ja registriran na ovaj forum
330Ci cabrio u individual kombinaciji tvojih snova sa 50.000km i friko odrađenim servisom za 4000 EUR neće naći ni u Varadinu ni u Čakovcu

Posebno ne za 5000 EUR. I ako ga nađe, opet je to auto star četvrt stoljeća koji ima gumene dijelove koji su otili od stajanja. Pomiri se s tim, odrijei kesu, klikni alter u glavi da hobi kota. A ako te to ne veseli, i nije ti gut traiti dijelove, druiti se s mehaničarima, črčkati doma po autu, onda to jednostavno nije hobi za tebe. Jbt, hobi treba biti zabava i oputanje, a ne tlaka i kukanje. Ako ti je tlaka i kukanje, vozi Yaris i ćao.
Da sam ti ena, nafliskal bi te