Quote Originally Posted by luka92 View Post
Nema nikakve potrebe i smisla da navodis kako je tebi tvoj caca rekao da budes posten, mani me se tih prica o moralu, postenju i pravednosti.
Ja vjerujem da je 95% ljudi tako odgojeno, ne vjerujem da su ikoga kuci ucili da bude lopov i zao covjek.

Cime sam te uvrijedio, time da si idiot? Pa kako drugo nazvati covjeka koji je sudionik 95% svadja na forumu, koji zapocne svaku budalastu prepirku i na cije litanije se smije 99% foruma.
Tebe caca naucio da postujes tudje misljenje? Bogme si tu bio dobro tvrdoglav.
Ti se o rotoru svadjas sa instruktorom voznje, o sklopovima motora s dokazanim i cijenjenim mehanicarem, o pravima i pravilima - s pravnicima, i vrlo brzo krenes s ruznim epitetima.

To o ignoreu sam i ja zamolio tebe, idiotom te zovem jer pricas takve budalastine i uvrede da to nema u 3pm, ja se nekad preispitujem jel ti sve nas ovdje zajebajes ili si stvarno tolika cesa.

Treca stvar, ne sjecam se svog bana, znam da je to bilo prije 10god, na forum sam se vratio nakon 2-3god pauze. A krivo se sjecas da sam ikome psovao majku.
Zašto lažeš?

Ajde nađi gdje sam ja tebe prvi vrijeđao.

Neces to naci, ali ces naci da si ti mene prvi vrijeđao (i nisi jedini), vec sam xxx puta administratore upozorio na tvoje uvrede ali oni su tu samo fikusi pa nisu ucinili nista, pa kad ja tebi vratim isto mjerom tu plačes ko zadnja pička da sam ovakav ili onakav, i jos mislis da si time ispao pametan a ustvari si ispao mega glup jer svatko normalan nece vrijeđat nekoga koga ne poznaje nego ce ako misli da mu je upis pogresan dati argumente zasto misli da mu je upis pogresan.

Da, sjecam se dobro da si tada jos moderatoru psovao majku, kasnije si se ispricao, ali postovi su obrisani, ali to je uvreda za trajni ban, koji si vec jednom dobio, pa ako si toliko posten kao sto mislis (naravno da nisi nego ti je obraz deblji od najdebljeg đona) onda se odlogiraj i nemoj vise nikada doci jer si vec bio izbačen.

U vezi rotora, je li instruktor voznje mora biti uvijek u pravu??

Dok god mi netko ne dokaze da je moje misljenje pogresno, ja branim svoj stav, a seljačine ne bi blie seljačine da znaju sta to znači.