Dobar savjet.
Dobar savjet.
Odlican. Precizno, jezgrovito a tako zivotno. Bas me iznenadilo...
V3kac-a za savjetnika 👍
nije Vekac los kad uzme terapiju.
Kad se Šolja rakije narolja, onda Šolja radi što ga volja

Vekac, falio si struku. Trebao si biti life coach.
Nema nikakve potrebe i smisla da navodis kako je tebi tvoj caca rekao da budes posten, mani me se tih prica o moralu, postenju i pravednosti.
Ja vjerujem da je 95% ljudi tako odgojeno, ne vjerujem da su ikoga kuci ucili da bude lopov i zao covjek.
Cime sam te uvrijedio, time da si idiot? Pa kako drugo nazvati covjeka koji je sudionik 95% svadja na forumu, koji zapocne svaku budalastu prepirku i na cije litanije se smije 99% foruma.
Tebe caca naucio da postujes tudje misljenje? Bogme si tu bio dobro tvrdoglav.
Ti se o rotoru svadjas sa instruktorom voznje, o sklopovima motora s dokazanim i cijenjenim mehanicarem, o pravima i pravilima - s pravnicima, i vrlo brzo krenes s ruznim epitetima.
To o ignoreu sam i ja zamolio tebe, idiotom te zovem jer pricas takve budalastine i uvrede da to nema u 3pm, ja se nekad preispitujem jel ti sve nas ovdje zajebajes ili si stvarno tolika cesa.
Treca stvar, ne sjecam se svog bana, znam da je to bilo prije 10god, na forum sam se vratio nakon 2-3god pauze. A krivo se sjecas da sam ikome psovao majku.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Vama nekolicini bi bilo zanimljivije da si napravite whats up grupu...
A car brilliant on a track often is much less so on the road, but M3 exceles at both