Quote Originally Posted by marino View Post
Kakva glupost. Stvarno misliš da bi netko na praksi uzeo tvoj auto i divljao s njim? U ovlaštenom servisu? Pa oni imaju vanjske partnere za lakiranje. Stave ga na šlepu, odvezu i vrate nazad. Ja imam samo pozitivno iskustvo sa Baumgartnerom. Isto imaju vanjskog partnera. Meni su super lakirali auto 2 puta.

Za Baumgartnera znam tko radi limariju i čovjek je odličan. Aposlutno preporuke za njega. Nije mi baš Čakovec usput i da se vozim tamo, pa ostavljam auto na par dana, pa nazad po njega. Inače bi stvarno tamo vozio auto.

Što se tiče ove druge izjave za ovlašteni servis Ne da mislim da se to može dogoditi, nego znam nekoliko slučajeva gdje su postupali s autom onako kako ne očekuješ od službenog servisa da postupa. Neću imenovati koji grad, ali nije ČK

Što se tiče samih servisa u Baumgartneru, tu nekoliko mojih prijatelja nije imalo baš pozitivne kometare na sam servis. Zadnji put je to bilo prije dvije godine. A od onda nisam imao priliku čuti od nekoga s BMW-om da je radio servis kod njih, pa da čujem dojmove. Ako imaš nekakva iskustva, molit ću te da mi preneseš dojmove. Što si radio, jesi vidio stare i nove dijelove nakon servisa, itd... Cilj mi je pružiti svom autu najbolje moguće majstore, bio to službeni servis ili ne.