Nadam se da je stvarno tako. (u smislu da nisi imao razloga provjeravati). Poznanik koji je tamo kupio BMW i Mini je imao druačije iskustvo, pa je uspio dokazati da mu nisu mijenjali ulje i da su filteri samo ispuhani. Doduše to je bilo prije 4-5 godina. Zato sam rekao ranije, ne znam u zadnje dvije godine nikoga s iskustvom BMW-a i servisa tamo. Imam prijatelja koji Suzuki servisira tamo i zadovoljan je. Ti si prvi koji mi je dao pozitivan feedback u zadnje vrijeme.
Citam i ne razumijem ovo napisano?
Ne mogu vas razumijeti sto vi pisete.Ovo sto si napisao ce ti bilo koji,ali doslovce bilo koji limar lakirer popraviti,ne kazem da nema fusera no polakirati i malo ispraviti udubljena oba vrata,ljudi,o cemu pricamo.Pa auti se iz dva dijela sastavljaju u koje kakvim supama pa se prodaju na njuskalu pod nikad razbijen.Dobrog lakirera vise nema,sve je to štampa ga uzimanje love nama koji nemamo garazu,spricu,nitro i malo boje te minimalno znanja.Lakirao sam svojih toliko auta da nabrojati ne mogu sve,kog svih-poznatih po zagrebu i cijeloj okolici,i da li sam bio zadovoljan?Ne,nikada.Uvijek je bila greska,greskica,i sve ostale mane.Na kraju,najzadovoljniji sam sa najjeftinijim jer ispadne-isto.Moj savjet je,vozi auto bilo kome tko se time bavi,bit ces zadovoljan.Jer ako mislis da netko tko je poznat,tko ima guzvu,tko je zauzet,zatrpan poslom,nema vremena,ce ti napraviti bolje,varas se.Moj iskren savjet.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
bio sam ja kod jednog takvog pa mu se nije posusio filer i ostali tragovi brusenja
onda sam bio kod jos jednog koji je trebao sanitat tri tockice hrdje pa nakon orvog pranja ponovno probilo
da zelim da mi se tako radi onda bih sam
to polakirao kao sto sam lakorao sam haubu na kombiju pa je ispalo bolje od ove dvojice
U svakom slučaju, hvala na savjetu. Cijenim svačije mišljenje. Osobno sam vidio što je dobar posao na autu što se tiče limarije i što je loš posao, a pričamo o istoj cijeni rada (1000kn po elementu). Pa se onda opredjeljujem za ono u što sam se uvjerio da je dobar posao. Kod jednog ću čekati tjedan dana, kod drugog dva-tri tjedna. Nije mi hića i mogu se strpiti da dobijem ono što želim.