Šta je ovo? Forum se preokrenuo naopačke... Napadaju Ceptora, Ivor prodaje dijelove a najbolji auto Renault Scenic!!??
Bradonja ne daj se. Vaspitaj to malo.... Pozdrav i drugoj ekipi koju poznam.![]()
Šta je ovo? Forum se preokrenuo naopačke... Napadaju Ceptora, Ivor prodaje dijelove a najbolji auto Renault Scenic!!??
Bradonja ne daj se. Vaspitaj to malo.... Pozdrav i drugoj ekipi koju poznam.![]()
...studenti bez diplome
zene bez ljepote
nezenje bez stana
putnici bez para...
Čekaj jesi se to vratio na forum?!![]()
.....mislim na kucni Hi-Fi jer Car Hi-Fi nema veze s tim i opcenito ne shvacam ozbiljno ljude koji se bave takvim budalastinama.by Interceptor
Došao malo, da povirim šta ima novoga u svijetu BeMWejašavidim dosta stare ekipe, ali i nove dosta ima...
Ja sam već 5-6 godina u Francuzu, ali želje su uvijek propeler bez obzira na godine, model i ostale stvari manje važnosti
Pozdrav svima. Sada moram sakupljati poene da mogu svugdje svoje "pametne" ostavljati![]()
Znaci nisam jedini od stare ekipe koja pomalo viri na forum u zadnje vrijeme? I tko napada Ceptora, da ga vidim? Bradonja, evo me preko puta tebe jos koji dan, zovi ako treba braniti![]()
E‘o buraz, tocam guzove u moru jos danas pa odoh nazad sluziti mrskom svabi koji me drzi na kruhu i vodi![]()
Pozdrav starješine![]()