Quote Originally Posted by meshgrid View Post
seicento je super zabavan auto, koliko god da brzo vozis (a ne moze prebrzo) svjestan si da je opasno
ali da imam 1000 eura i potrebu vozit djecu, potrudio bih se nac makar nekakav clio ili nesto. seicento je bio od kartona i nov, a sad je samo gore. i bas je mali auto.
doduse, vjerujem da je to danko bubnuo samo kao rendom primjer.

ovog sam zamalo uspio kupit dok je bio u zg jos u 10. mjesecu. tad je bio malo otuzan, lupao pri kretanju, plovak rezervara nije radio i tak. imao sam dojam da ima i vise km. trebao sam ic pokupit auto ali se vlasnik javio da mu je upalio lampicu vode i da ide u servis prvo to rijesit, a onda ga je prodao nekom drugom. tad je kostao 4.5k. dosad se valjda i porjesavalo stogod na njemu. zg vlasnik je pricao da su pragovi radjeni prije godinu-dvije, i sjecam se da je na jednom mjestu za dizalicu falila ona guma i da je bilo hrdjavo.

to bi trebao bit m52tu, koji koliko vidim ima sajlu.
Jesi ti siguran da je to auto iz ZG?
Po priči vlasnika ovaj je dugo u RI a to se da zaključiti po starim registracijama/tablicama koje su na njemu...
Auto je kaparan, dečko iz DU je uplatio kaparu na neviđeno. Tako da... pii kući, propalo 🤣