Quote Originally Posted by BladeRunner View Post
To sigurno ne moe bit dobro, ja redovito ubacimo u sport mod jer vucaranje po magistrali često bude na 1200 okretaja.
Yup , same here. Voli ga drzat u nizim okretajima ako nije u sportu, u D modu ode uredno ispod 1500 ako si blag na gasu.
To ne moze biti dobro dugoročno ALI samo po sebi to nije uzrok problema po meni, kao sto je Fire rekao, tu je vise problema zajedno, nijedan sam po sebi nije odlucujuci ali sve skupa..

Ja gledam da napravim sto mogu ja sa svoje napraviti, ak rikne rikne, bit ce i lima i autiju.Po ovom kaj sam ja istrazivao, nisam nikakav strucnjak al po iskusvima ljudi iz DE ponajvise, zamjena leajeva (glavnih obavezno, a onda zamjenis i letece) stvarno pomae, recimo da je to ko veliki servis na normalnom autu gdje se mjenja lanac ili remen, e ovdje je malo opsezniji taj veliki servis

teta sto nisu bolje napraviti to jer sto se performaci tiče motor ba vuče tj bolje rečeno gura , i meni odgovara auto po svemu s tim da opet nikako nebih imao takav auto kao jedini u obitelji, zbog gradske voznje pricam.