Jebote
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja kako ivim u DE tako sam i u HR. Jo mi je u HR lakse bilo jer jednostavno prostor je dostupniji. Uvijek sam imao sastrane za gut auto. Ne mora on biti regan stalno.
Ponavljam sve je stvar volje.
Pa ne mora biti Cayman jer gust nije svima. Poznam lika koji ima R4 u DE za gut. Ode nedjeljom baciti krug i na kavu. Auto uopće nije reprezentativan ali je njemu fora jer ga vrati u mladost.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma daj molim te, po tome ispada da ljudi ginu ko komarci u prometu.
Svi su sa 18 imali eskurzije u grabu na krov i sl jer talent i znanje nije pratilo brzinu kretanja vozila.
Sporting je skup ali nade se sa vremena na vrijeme prilika ali za vrhunski 3500 je ok. Clio sport treba duplo za donekle dok je vrhunski 10.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
https://web.facebook.com/marketplace...4297159551291/
Šteta sive unutrašnjosti.
1999, mislim da njima nije gas na sajlu
seicento je super zabavan auto, koliko god da brzo vozis (a ne moze prebrzo) svjestan si da je opasno
ali da imam 1000 eura i potrebu vozit djecu, potrudio bih se nac makar nekakav clio ili nesto. seicento je bio od kartona i nov, a sad je samo gore. i bas je mali auto.
doduse, vjerujem da je to danko bubnuo samo kao rendom primjer.
ovog sam zamalo uspio kupit dok je bio u zg jos u 10. mjesecu. tad je bio malo otuzan, lupao pri kretanju, plovak rezervara nije radio i tak. imao sam dojam da ima i vise km. trebao sam ic pokupit auto ali se vlasnik javio da mu je upalio lampicu vode i da ide u servis prvo to rijesit, a onda ga je prodao nekom drugom. tad je kostao 4.5k. dosad se valjda i porjesavalo stogod na njemu. zg vlasnik je pricao da su pragovi radjeni prije godinu-dvije, i sjecam se da je na jednom mjestu za dizalicu falila ona guma i da je bilo hrdjavo.
to bi trebao bit m52tu, koji koliko vidim ima sajlu.