Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Status
    Banned
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo
    Corolla 2.0 HEV GR Sport, Astra TwinTop 1.6 turbo

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Evo jedan Focus ST 170 sa dobrom cijenom, ali trazi šarafdžiju.

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...11723-216-5412

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Quote Originally Posted by danko0013 View Post
    Pa mozes naci veselje i u jeftinijim autima. Danas bez auta ne ide. Ako ti je budget 5000 za auto ne mora to biti neki dosadni auto moze on biti i zabavan. Ja sam imao seicento sporting, dao 1000 za njega vozio ga 2g i prodao za 1000. Po meni je samo stvar da li da ili ne.

Drugi primjer, imam frenda kojo drka na civic type R odkad smo bili klinci, vozi neki auris dizel, jer malo trosi a radi 5000km godinje, kad smo stavili na papir skuzili da nije to neka razlika godinje naspram npr benz kojo trosi 12l. Ali type R je stariji od tog Aurisa i to ga jebe. Mene to ne bi jebalo ako bi dobio auto koji me zanima.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    I onda će u Seicentu vozit dvoje dice ili jednom mjesečno radit 500km da posjeti svoje? I kakav bi to bio gut?

Ovaj forum je svata vidio ali kakve gluposti ste natrkeljali zadnjih par stranica to je već posebna priča...

A onaj stari koji 41 godinu mrvi u istom autu je neki kralj? Pa ako si entuzijast onda valjda eli čim vie auta imati/probati/voziti...? Osim toga, neće sa G klasom na stazu ili sa GT3RS u umu... svaki auto ima neki svoj teritorij na kojem je dobar. Mijenjaju se okolnosti u ivotu, mijenjaju se ceste po kojima vozi, mijenja ti se kičma... i onda će cijeli ivot provesti u istom autu pa je to kao neki entuzijazam? Eh...

Ja oboavam S85, zvuk, okretaje, SMG, sve... ali par puta silom prilike u guvi, po kii... pa puno sretniji bi bio u Golfu nego u M6. Da ne spominjem neku vonju zimi po posutoj autocesti ili slično...

Darjan's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jun 2013
    Ime i prezime
    Vozilo
    --------------

190 2.3 16v zna malo malo ispasti neki za 7-8 koji treba ljubavi za 15 modeli koji su skroz vozni, mislim da je lik malo pobrkao.

Isto kao i 330ci kreću od 3500 pa nadalje. Samo treba biti strpljiv.

E46 330Ci ni u razdoblju kad je bio najjeftiniji i relativno nezanimljiv nije se mogao naći za 3500, a kamoli danas.

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2018
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    x5

Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
    I onda će u Seicentu vozit dvoje dice ili jednom mjesečno radit 500km da posjeti svoje? I kakav bi to bio gut?

Ovaj forum je svata vidio ali kakve gluposti ste natrkeljali zadnjih par stranica to je već posebna priča...

A onaj stari koji 41 godinu mrvi u istom autu je neki kralj? Pa ako si entuzijast onda valjda eli čim vie auta imati/probati/voziti...? Osim toga, neće sa G klasom na stazu ili sa GT3RS u umu... svaki auto ima neki svoj teritorij na kojem je dobar. Mijenjaju se okolnosti u ivotu, mijenjaju se ceste po kojima vozi, mijenja ti se kičma... i onda će cijeli ivot provesti u istom autu pa je to kao neki entuzijazam? Eh...

Ja oboavam S85, zvuk, okretaje, SMG, sve... ali par puta silom prilike u guvi, po kii... pa puno sretniji bi bio u Golfu nego u M6. Da ne spominjem neku vonju zimi po posutoj autocesti ili slično...
    Fulao si stadion.

Unutar svakog budgeta ima auto. Sigurno ne kupuje za 1000 auto za 500km da vozis. Seicento je samo primjer jeftin auto koji se moe koristiti svakodnevno za drkanje po gradu pa i za klince odvesti nekud a opet je zabavan. Da li će sa njim na 500km put, neće ali ako ti je budget 1000 i nemas drugi auto hoces i moe.

Te priče o djeci, vozilo nas nekad bez sjedalice u autima koji su euro ncap -2 zvjezdice i pretrpani stvarima na more i svuda i svi smo ivi.

Danas uz dijete moras kupiti tenk jer eto sta ako se neto dogodi. Kao i jebeni karavan jer eto kolica. Najbolje odmah X7 da budemo ziher da sve bude ok i da sve stane

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2018
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    x5

Quote Originally Posted by Darjan View Post
    E46 330Ci ni u razdoblju kad je bio najjeftiniji i relativno nezanimljiv nije se mogao naći za 3500, a kamoli danas.
    Ja sam mog kupio za 3000 2017g.

Ovaj tjedan da nisam narucio svasta nesto bi uzeo e46 330ci za 3800.

Ima svega samo treba traiti i biti spreman reagirati.

Sad me jebe sto se pojavio i Accord Type R 2000g za ok lovu a nisam to planirao. Moda čak i MX5 prodam jer nju lako nađem ok opet.

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Fulao si stadion.

Unutar svakog budgeta ima auto. Sigurno ne kupuje za 1000 auto za 500km da vozis. Seicento je samo primjer jeftin auto koji se moe koristiti svakodnevno za drkanje po gradu pa i za klince odvesti nekud a opet je zabavan. Da li će sa njim na 500km put, neće ali ako ti je budget 1000 i nemas drugi auto hoces i moe.

Te priče o djeci, vozilo nas nekad bez sjedalice u autima koji su euro ncap -2 zvjezdice i pretrpani stvarima na more i svuda i svi smo ivi.

Danas uz dijete moras kupiti tenk jer eto sta ako se neto dogodi. Kao i jebeni karavan jer eto kolica. Najbolje odmah X7 da budemo ziher da sve bude ok i da sve stane

Ma nekad su ljudi i krnjavi okolo hodali jer au zubara vidili u vojsci i nikad vie. Nekad ni fasade nismo radili jer je bilo nafte/drva.
    Nekad se rađalo 10-12 djece pa bi 2-3 umrlo do tinejdzerskih godina ali ostatak je bia dovoljan da se blago i polje odradi. Nekad, nekad, nekad... koje su to babske priče majke ti mile.

Bio budzet 1.000, 5.000 ili 50.000 kupuje auto za namjenu koja ti treba, a tek onda pokua uvalit i neki gut u sve to. Ako redovno vozi obitelj ne kupuje Z4. Ako si stalno na AC neće kupiti Lotus. I tako dalje, i tako blie, da ne spominjem sva lupetanja koja su se nalupala...

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2018
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    x5

Ma nekad su ljudi i krnjavi okolo hodali jer au zubara vidili u vojsci i nikad vie. Nekad ni fasade nismo radili jer je bilo nafte/drva.
    Nekad se rađalo 10-12 djece pa bi 2-3 umrlo do tinejdzerskih godina ali ostatak je bia dovoljan da se blago i polje odradi. Nekad, nekad, nekad... koje su to babske priče majke ti mile.

Bio budzet 1.000, 5.000 ili 50.000 kupuje auto za namjenu koja ti treba, a tek onda pokua uvalit i neki gut u sve to. Ako redovno vozi obitelj ne kupuje Z4. Ako si stalno na AC neće kupiti Lotus. I tako dalje, i tako blie, da ne spominjem sva lupetanja koja su se nalupala...
    Oper nisi skuzio. U svaki budget mozes ubaciti zabavan auto sukladno potrebama.

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2017
    Ime i prezime
    Dob
    33
    Vozilo
    BMW

Kakav X7, pa za dvoje djece se kupuje V klasa s kutijama na krovu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Oper nisi skuzio. U svaki budget mozes ubaciti zabavan auto sukladno potrebama.

Je li X7 zabavan auto?

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2018
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    x5

Je li X7 zabavan auto?
    Ja bi u toj situaciji 7 sjedala suv uzeo cadillac escalade v, vozi se kao oblak a cuje kao corvetta. Cijena je tu negdje.

Tags for this Thread