Taj auto bez po muke digne na 270 konja i 550Nm.
Čak i za dananje pojmove respektabilne brojke i performanse a star je gotovo 20 godina. U M paketu i sa dobrom bojom izgleda odlično a i vozi se tako. Ali treba probati pa pričati...
Da i? Vjerojatno dobro znas koje novce treba ulozit u takav 3.0d s tim kilometrima da bude stvarno ispravan i siguran auto nakon svih godina i maltretiranja koje je presao. Tek onda se mozda moze pricati o kakvom remapu, ako prije ne vrisne turbo ili dizne i slicne dizelske gluposti. Hocu samo reci, cijene za te aute su (pre)visoke jer njih 99% je u stanju da treba ulozit jos pola kupovne vrijednosti da bi to licilo na nesto. Takvo je bar stanje na HR trzistu, za DE ne znam.
Zadnji Bmw koji sam gledao(e39) je imao gume iz 2015. + bile su izglodane unutra jer je spur skupa stvar za napravit, a vlasnik je rekao da je auto u odlicnom stanju te da nije stedio na servisima![]()
Znam da, mene je dugo vremena mucio taj e46 doduse ja sam trazio jedan od ona dva m3e36 coupea crvena sta su bila u hr
Nije ni losa komb kupit neki 320i 330i i ubaciti unutra s54, ali opet nista nisi napravio
Nemos vjerovati da su cijene otisle toliko gore (stari mi imao e46 m3 cab i coupe jedan za drugim tamo 2013-4 kada su bili po 13-15k)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auti su generalno preskupi, kako rabljeni tako i novi. Odnosno, naa primanja su u prosjeku premalena.
330Cd daje puno vie guta nego to kota u usporedbi sa većinom drugih BMW-a, posebno ovaj ako nije trul.
Reci mi onda ta vrijedi 8000 eura na nekom E92 320d sa 300tkm? A redovno su im cijene takve. ta vrijedi 12.000 eura na 325i E92 sa 200tkm?
Svi ti auti pojedu 2-3 k dok kae keks. Ma svaki polovni BMW ti to pojede odmah kada ga doveze u dvorite.
Ali barem sam se ja nagledao prilika i "prilika" u zadnjih 6 mjeseci...
Poskupilo je sve a polovni BMW-i posebno. Uz to, valjda nikada manje urednih primjeraka po oglasima...
cekamo da uskoro ekipa krene prodavati aute za bocu plina![]()
Definitivno jedan od drazih bivsih auta
330cd 204ks(cca250ks)
Stavio sam mu speru i unatoc tome sto je automatik vrlo zabavan auto
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Gewinde KW, TEIN, LOWTEC, AP, KONI, Raceland..., svjetla DECTANE, kočnice TAROX, EBC....i jo puno toga, sve na pp ili 095/9080-711
Evo jos jedan zanimljiv 330i saltung
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je zanimljivo na tom e92 to sto popije litru ulja na 5000km ??