Quote Originally Posted by BladeRunner View Post
Ma to mi je zajebancija, pogotovo bez dizalice. Pun mi je k E36ica, na ovom ništa ne radim, samo odvedem i platim.
Bateriju sam mu zamjenio, to je dosta. Lako mi je za ulje promjenit, nego ne znam ima li ko blizu Splita da napravi sve. Mada ne pokazuje neke probleme, ljepše se vozi od '05 E60 530dA koji je original 230tkm, ali mu mislim getriba nije nikad dirana. Na E91 je mijenjano ulje na 190. E60 ko da više snage prosipa kroz wandler, E91 baš živahno ide kroz okretaje.
Wandler je po meni najveći nedostatak kod E6x getriba, ba prosipa snagu i ne zatvara kad bi bilo normalno (i kad je ispravan), ovo lupanje iz druge i treću se najčeće i deava zbog Wandlera:

(Moda mi se potkrade koja greka u podatcima, davno sam to istraivao)
Inače zatvara potpuno čini mi se tek od 80 km/h to je van svake pameti. Alpina software je to malo poboljao čini mi se. Ali zato kad stavis XHP zatvara već na (mislim) 45 km/h ili u trećoj brzini, ovisi ta prvo dođe. E sad zamisli vozis pod srednje jakim gasom i taman dođe da treba presaltati u treću, a Wandler jo nije zatvorio i u tom trenutku salta u treću i kad je vec presaltao, par milisekundi poslije zatvori Wandler i tu dođe do lupanja, čak i sa xhp-om. Ba zato se (između ostaloga) preporuča napraviti servis getribe prije instaliranja xhp-a.

Naravno, pričam o Wandlerima koji nisu obnovljeni niti novi, kojima su potroene lamelice/opruge i koji pokazuju umor zbog godina.

Na mom bivsem E61 530d pfl me zivciralo uvijek to, ono ima snage i sve to(auto je kretao u D iz druge), ali kad ga opalis po gasu iz mjesta, uvijek ima zadrku od pola sekunde da krene, i kad krene nije to to, a cini mi se da bolje ide od 80-100 kad Wandler zatvori nego od 60-80 dok je otvoren. Pa i u M kad prealtam u prvu iz mjesta je Wandler uvijek jeo snagu.

Ali jbg, imao je ne znam ni ja, 420tkm, Bog zna kad je ista rađeno na getribi, ako ikad, a i ja je nisam ni taknuo tako da je jo bila dobra s obzirom na sve.