Ja sam imao 2kom E60 (530i i 520d), vozio sam dosta 530d od 231ks i 530d od 235ks (ujak oba imao), a sad imam 2kom F10 u kuci, oba 530d.
Tako da valjda nekog krca i znam i mogu rec.

Mislim da sam na ovom forumu, barem 5x napisao post o tome, nicim izazvan, i ne braneci nista. I i dalje stojim pri sljedecem stajalistu : E60 je u odnosu na F10 sladji za voziti, zbog smanjene tezine, smanjenih gabarita. F10 je mini 7ica, i cak je G30 okretniji od njega. S tim receno, sve prednosti E60 prestaju. Amen. Sladji je, nije brzi, nije stabilniji, sladji i direktniji u kratkim zavojima, na uzasno zavojitoj cesti.

E da, ima jos jednu prednost : F10 ako nema komfort siceve, plastike mu skripe za popizdit, to je stvarno jadno napravljeno, kod mene je jedan sa sportsitze, drugi s komfort, na komfortsitze se nista ne cuje.

F10 je bolji, napredniji, brzi, ima 5 klasa bolju getribu, tisi motor koji je jednako pouzdan kao i na starom, barem u mom slucaju. Pricam o M57/N57 usporedbi, M47 vs N47 naravno stara garda odnosi pobjedu, al to svakako nisu BMW-i (a imao sam ga i slusao me ko Boga, al to nije motor za 5icu!)

O tome sta je kome ljepse uopce necu, tu prelazimo u subjektivnost, iako reci da je E60 ljepsi od F10 ce reci mozda cca 7% ljudi (osim trenutnih vlasnika E60)

F10 bolje lezi, stabilniji je, ima bolje kocnice, puno bolju multimediju, sjedista, gepek, ima duplo bolja svjetla, ima bolje asistente za vozaca koji znace kad se duze vozis, a valjda je to i smisao 5ice.. Znaci, kad se vracamo o onome sto bi BMW vozacu trebalo biti medju najbitnijim : lezanje/stabilnost/osjecaj na volanu. Ponavljam, E60 je zabavniji, s njim se mozes zaje***ti, dok je F10 pri tim radnjama nervozniji, i ne trpi bas glupiranja. Ali imam i logicno objasnjenje zasto : Em zato sto je primjetno tezi i veci, em zato sto se sva ta glupiranja dogadjaju na vecim brzinama, buduci da je puno, puno stabilniji i bolje lezi od E60. Da, nije zanimljiv toliko, ali na nekim dionicama koje znam u dusu, tamo gdje sam sa E60 klizao, sa F10 uletim bez ikakve drame. I normalno da ce na jos +10km/h bit nervozan, jer su to vec jebene brzine.
Jedan F10 mi je na obicnim amortizerima + ima upravljanje straznjih kotaca, dok je drugi EDC/Adaptive Drive/Dynamic drive, i ponasaju se poprilicno slicno, s tim da je ovaj s vise opcija mirniji na velikim brzinama (ne naginje se) i nemjerljivo udobniji.

Ja shvacam da se netko odusevi s E60, i ja se slazem da je to odlican auto, u globalu puno, puno bolji od E39. Jednako tako je F10 bolji od njega, i jednako tako je G30 u svim segmentima svemirski brod za F10.

Napredak je ocigledan, u svemu. O dizajnu necemo, ali ruku na srce, 5ica jos nije srozana dizajnerski.