Quote Originally Posted by sfreak View Post
Ja sam pred dve godine uzeo polo 1.2 60ks, 2008.g, sa malo manje od 40000km, od opreme servo i klima, cak i prozori su bili na palentu. Nisam fan VW, ali servis je smijesan za njega, stavio nove gume jer su bile jos na njemu prva ugradnja iz 2008 i zamijenio senzor bregaste i stavio neki radio kineski 1din sa ekrancicem i usb-om i normalno obavio servis. 5 vrata, benzinac i klima su mi bili uvjet.
Bas ovo ljeto prodao sestricni, njoj za prvi auto super a ja nisam imao vise potrebu za njim. Prodan sa 46000 km.
Ti Poloti su super auti, ja bih napravio isto sto i ti u ovom slucaju. Ljepuskasti su, ok idu za svoju snagu, dobro se voze, ne kvare se, a ne kotaju nita.

Svaki Polo koji sam imao mi je bio dobar, čak i mjesta imaju za ovakve krkane kao sto sam ja. Vrata zauzimaju pola auta na modelima koji imaju troja vrata. 😂

Bas razmiljam sad, cura će uskoro trebati neto takvo za zimu da ne palimo BMW-a uvijek za ture od par km(to ima puno smisla i meni kad mi je baustela blizu, trenutno mi je baustela 4 km od kuće, i BMW pokazuje prosječnu brzinu od 27kmh i potronju od 14l &#129315... I vjerojatno ce biti Polo. Bitno da je uredan, nabaciti mu neke felgice, mozda spustiti da liči na neto, i onda se mogu i ja taljigati s njim 🤣