Darijan -susjed mi nekidan kupio traktor za sitne novce, skoro nov, taj dil mi je za usporedbu mb vita kojeg spominješ

Luka ri- ne pljujem po rabljenim autima, pljujem po izvoženim i izjahanim ragama koje će više biti kod mehe nego na cesti

Nedavno mi je znanac kupovao rabljeni manji gradski auto pa sam sa njim otišao i pogledali smo neke skupa a neke je on sam vozio u servis na pregled.

Kriteriji su bili : gradski auto za ženu , za otići po djecu u vrtić i obaviti špeceraj u konzumu, benzin, 4 ili 5 vrata, servo ,klima i ostala samo osnovna oprema, ne stariji od 2008 god, do 100.000 km pređenih ,sve ostalo nebitno. Buđžet bio 30.000 kn.

Kad se prestane pričati po kafani "imaš za ovoliko ,moj rođo kupio za onoliko" itd.. i sjedne u auto pa se počne gledati što ljudi prodaju dobiješ sasvim jednu drugu predođžbu totalo drugačiju od priča sa foruma i lokalni znalaca iz kafića.

Kolega tražio grande punta 1,4 ili 1,2, ili nešto slično, pogledao xx auta, na kraju kupio clio 1,2 storija iz 2009 jer je on bio u najboljem stanju sa namanje km.

Ali ako kupac ima male kriterije ili su očekivanja da :"nije bitno koliko ima km,bitno je da trenutno vozi i popravljaćemo i farbati kasnije-kad skupimo novce "onda je na oglasu veliki spektar i izbor i vozila do 4-5.000e.