Quote Originally Posted by Darjan View Post
160 je sad u oglasniku, očito se nisu mogli dogovoriti oko kilometraže.

Dva sam R56 išao gledati, kriminalno stanje, ne možeš vjerovati da 10 godina star auto može biti toliko satran....

I odlučim pogledati jednog R50 sa Chryslerovim benzincom, dosta starijeg godišta, ali tvornički lak, auto u vrhunskom stanju za godine, nikakvih zvukova preko ležećih i rupa, interijer očuvan...

U vožnji mi se čak i više svidio od R56, direktniji volan, sam zvuk zatvaranja vrata podsjeća na stari auto, motor lipo brbolji na auspuh, čitav auto je direktnjji i vozi se kao igračka.

Ono što me strah su problemi s getribom što sam čuo od mehaničara, je li se netko duže vrijeme družio s tim autima pa da dobijem koji savjet na što obratiti pozornost?

Jer očito da za 5000 ne mogu dobiti urednog R56 s dizelom...

Ima ti kolega Gio_AC R 56 dizela, 2009. godina, prvi vlasnik pa ga možeš pitati o iskustvu s njim. Moj je pre kratko kod mene (cca 2,5 mjeseca) da bi ti mogao reći nešto više ali za sada je sve ok .
I malo manje slušaj mehaničare. Da sam ja slušao mehaničara ne bi nikada kupio ni jedan auto jer oni stalno imaju primjedbe i ništa im ne valja .