Quote Originally Posted by salemetal View Post
Imam osjećaj da se zapleteš u argumente i moraš braniti pozicije u koje ne vjeruješ ni sam.
Ovo sve što si napisao, je tvoje osobno mišljenje.
Onu aplinu zelenu da ti netko da, jel bi ju držao u dnevnom boravku i čekao da ju pregazi vrijeme, i onda bi "uživao" u njoj svaki 17. vikend? I onda bi namjena tog auta bila ispunjena?
Pa naravno da je osobno mišljenje. I ono što ti pišeš je osobno mišljenje... Jel to moramo naglašavati?
Da radim ono što sada radim, da mi dan izgleda kako izgleda i imam tu Alpinu ne bi je koristio svaki dan. Sutra da kupim polovni BMW za 10k€ ne bi ga koristio svaki dan. Jer bi mi ga bilo žao taljigati u gužvi i derati tamo gdje ne treba. Ali da, jučer bi sa njim otišao do Makarske, u nedjelju bi otišao do ZG, prije deset dana bi ga koristio do Varaždina i tako dalje. A isto bi bilo i sa imaginarnom Alpinom. Ne bi čekao svaki 17. vikend da ga vozim.
Da imam E92 M3 vjerojatno bi ga rjeđe koristio jer bi mi bilo besmisleno napraviti 1.000 kilometara autoputa u autu koji pije 15+ litara, monotono zvuči na tempomatu sa 160km/h i vjerojatno nije neka sreća od udobnosti dok doma vjerojatno imam auto koji je u svemu tome bolji.