Quote Originally Posted by Calamari View Post
Ne razumijem pitanje.
Pa ja sam odmah rekao da sam u ovom slučaju - budala. :-)
Onda sam ja jo veća budala jer sam isto radio sam al mi je satnica manja od vulkanizerske.

Naravno da je bolje da taj Adri rafi, snima i od toga zarađuje. Sigurno vie uiva od mene koji odsjedim 8 sati u uredu.
"Budalu" bi trebalo definirati jer smatram da nije budala onaj tko takve stvari radi sam i tom prilikom ne zarađuje pare... jer je vjerojatno (ovisi o pojedincu) zaradio iskustvo, satisfakciju ili se zabavio.

Felge sam si mijenjao sam... jer nisam htio da mi se lokalni vulkanizer razbacuje s kotačima, jer nisam htio gubiti vrijeme na uslugu koja je udaljenija od ove lokalne, jer sam htio usput oprat 17 i stavit na njih vosak, jer mi je pomagala ena pa smo sve odradili uz zajebanciju, jer sam svako popodne slobodan (radim ujutro) i mogu popodne radit to me volja.

Moj buraz na primjer ponekad radi i popodne i u to vrijeme kad bi si mogao sam mijenjati gume ponekad mora odrađivati sastanke i sl.
Uslugu mijenjanja kotača mu odradi vulkanizer.

I tko je sad tu budala?

Adriu svaka čast to zarađuje od onoga to je nekima neka vrsta hobija (svi mi volimo voziti i prčkati po automobilima).
Druga stvar je kvaliteta posla, kvaliteta sadraja koju objavljuje na youtubeu i kako kolega kae, stanje uma dananje mlade generacije koja takav sadraj upija - to je po meni zabrinjavajuće.