Results 1 to 10 of 5360

Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Calamari's Avatar
    Status
    Dr. Photoshop
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Vozilo
    G21 330d & E87 118i

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Quote Originally Posted by kostolomac_cro View Post
    Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podravam. Ukratko da napiem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a jo i smajlić stavim. Vie me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli neto vie, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek bri od pameti.
    Evo ja sam danas sat vremena porkavao ruke vidajući zimski set kotača na svom novom BMWu od 50 tisuća eura kojeg mi nije kupio čača. Pri tome sam sve radio po P.S.u koristeći moment ključ, baterijsku vidalicu, te dizalicu sa gumenim priključkom za BMW, uz mjerenje dubine are na svakoj ljetnoj gumi koju sam skladitio. Na kraju sam jo i sebi dokumentirao dubinu are zajedno sa kilometraom tako da imam u evidenciji.

I sve to usprkos tome to je moja satnica skuplja od vulkanizerske barem 10 puta.

I naravno, budala ko budala - nisam to nita stavio na jutjub. A ba je uzbudljivo to sve bilo jutros. Skoro k'o "Lov na crveni oktobar".

Lastane, jeli sve u redu sa mnom ili mi je ovo socijalno distanciranje pomutilo razum.

Bi li trebao i ja krenit u biznis s majicama...
    Last edited by Calamari; 25.11.2020 at 01:52.

Tags for this Thread