Quote Originally Posted by Hammerless View Post
Kao prvo, mi ne znamo kakvo je to stanje, no koliko vidim, mint nije... da li ga ima u RH ili ne, nisam baš siguran da od stotina i stotina kamatara u RH nema onih koji se ističu iznad ovoga za najmanje tri koplja, no sloboda je svakog Cigana da hvali svoje konje i svoju robu, tako i taj lik... Iskreno, i ne znam što taj auto ima (iskreno, nisam baš predetaljno pročitao oglas) da bi i izbliza vrijedio te novce... po meni, već i činjenica da je 525 TD sa 115 konja je dovoljna da okrenem glavu od njega, sve da su lak i politura na njemu takova da mi trebaju naočale za varioce... to, jednostavno, nije model koji i izbliza toliko vrijedi, a da je i na našim tablama, jako teško da bi dobio traženih 3000 eura, ta motorizacija i manjkava oprema je jednostavno "passe", kako bi to taj Francuz dobro razumio... zato ćemo ga "parkirati" u favorite i pratiti vremenski razvoj događaja, koji po meni - ne ide njemu u prilog...
Nije istina da nebi dobio iznos da je na hr tablicama, evo recimo ja osobno bih za mint primjerak do cc 150.000 km predjenih odmah dao 4.000e, naglašavam još jednom za top stanje ( servisna knjiga, nerazbijan, da nije bio iz uvoza )

ps ako netko takav prodaje neka javi, ne zanimaju me forumske priče ima jedan ali ...