U jebote, krenusmo u filozofiju zivota..
Slazem se apsolutno s postom. Jadni ono koji u tome srecu nalaze, i hrle za tim.
Ja sam ti uvijek u dusi svercer, kupio sam ovaj sat, jer ga je kum uzeo na brzinu, bio mu prevelik, a pare ga ne zuljaju. Narucio drugi, preprodavac mu za ovog nudio 10500. Jel ono ti trazis nekog divera - jesam, oces ovog za 10? Ocu. Vrijedi 12,5-13 ujutro.
Novci su uvijek u njemu, ali uvijek, to nije prica, nije auto koji gubi vrijednost.

Satove obozavam, u zadnjih 15godina, ne znam jesam li 15 dana bio bez sata na ruci, ali doslovno. Imao sam swatch/casio pa seiko/longines, pomalo neki tissot i tako, uvijek sam gledao sta mi se svidja.
Sat me veseli, kao i nosenje istog, nebitno koji cjenovni rang. Vezan sam jedino za Seiko pokojnog djeda, ostalo je sve na prodaju, ovisno o puno cimbenika.

Sada je doslo vrijeme da mogu to bez grca, neke sam stvari sebi poslozio, sredio, za cijenu ovog sata sam mogao nakon prodaje B8 odmah uzeti jako lijepog G30, ali eto trenutno mi je nevazan auto, a pred kraj ljeta ga svakako planiram uzeti, ali bez opterecenja.

Bi li uzeo sat ovako brzo da nije bio ispod trzisne cijene? Ne bi. Bi li uzeo neki malo bolji sat jako brzo? Bi..

Vazno je da su racuni placeni, da je krov nad glavom i da se ima neki plan, kratkorocni i dugorocni.

A sto se tice putovanja, jela i pica, druzenja s prijateljima, uh.. Bolje da ne govorim, samo cu reci da mene to PREVISE veseli..

Upravo dogovorili 5 dana na otoku u 6.mj, kuca, mir, osama, blizu plaze.. Zeni termin krajem 7., zvao sam lucku kapetaniju da pitam sta ako krenu trudovi.
E to je volja!

Sent from my iPhone using Tapatalk