Quote Originally Posted by Darjan View Post
Gledam ovaj Porsche, i mislim da čovjek ne bi bio sretniji da se svaki dan vozio u kakvoj bezličnoj Toyoti i Porschea izvodio samo na sunčan vikend.

ivot je kratak i nikad ne zna to sutra moe donijeti, tako da tko god je u mogućnosti kupiti auto koji mu je elja s postera, neka se ne misli puno.
Mislim da mi je ovo pitanje jedna od većih ivotnih misterija, i očito neću znati odgovor dok ne probam. I jednako tako, mislim da je to skroz individualno i da svatko treba odgovor naći za sebe. Moda je nekome zvuk boksera dovoljan da zaboravi na drkanje kuplunga u guvi, zapinjanje na snijegu ili sagibanje kod ulaska u neki 911/Cayman.

Rekao bih da sam malo manji pacijent od Dragana i da bi moda mogao neko vrijeme ivjeti s Caymanom kao DD. Moda bi mi nakon tri godine dojadilo plaćati 2-3x veće fiksne trokove u odnosu na 320, moda ne bi. Koje su to stvari kojih se trebam na drugoj strani odreći da platim veće trokove? Hoću li biti umoran kad odvozim 500km u komadu? Hoću li biti ljut jer mi pada kestenje i seru golubovi po Porscheu kojeg parkiram u centru?

Fakat pojma nemam