Quote Originally Posted by IgorK View Post
Nedo Bog većeg zla, nego mijenjat plin u klimi. Stvarno ne kužim kakva ti imaš očekivanja od 20-25 godina starog auta? Da će raditi kao novi? Pa meni se na E36 kompresor klime razletio kad je prvi put upaljen nakon 10 godina. Raspao se podizač vozačevog stakla i s mora sam se vozio uz zaljepljenu foliju. Moj 540i je kupljen u odličnom stanju za dvadesetpetgodina star auto, ali je bilo posla. I 300CE je kupljen u fantastičnom stanju za trideset godina star auto, pa je opet trebalo 2-3000 EUR da se poslože stvari.

Kupuješ auto otkad sam ja registriran na ovaj forum

330Ci cabrio u individual kombinaciji tvojih snova sa 50.000km i friško odrađenim servisom za 4000 EUR nećeš naći ni u Varaždinu ni u Čakovcu Posebno ne za 5000 EUR. I ako ga nađeš, opet je to auto star četvrt stoljeća koji ima gumene dijelove koji su otišli od stajanja. Pomiri se s tim, odriješi kesu, klikni šalter u glavi da hobi košta. A ako te to ne veseli, i nije ti gušt tražiti dijelove, družiti se s mehaničarima, črčkati doma po autu, onda to jednostavno nije hobi za tebe. Jbt, hobi treba biti zabava i opuštanje, a ne tlaka i kukanje. Ako ti je tlaka i kukanje, voziš Yaris i ćao.

Da sam ti žena, nafliskal bi te
Slažem se s tobom. Čitam komentare i ne vjerujem.

Ekipa stvarno očekuje za 20+ godina stari auto kojeg je platila 5kila eura da je kao nov i bez mane.