Evo kako ja razmiljam, ja sam taj neki potencijalni kupac za 330i......kupio bih jedino e90 FL, jer mi je nikako ne sviđa pfl. Nema veze što je N52 pouzdaniji od N53, N52 nema u FL, pa otpada. Kad već kupujem takav auto, kupio bih ga isključivo u M paketu. Za PFL u non-M paketu ni ja ne bi dao vise od 5-6k, jednostavno me ne dira, ma kako male kilometre imao. Takav auto mi treba da prelazim 5-10kkm godišnje, pa potrošnja i nije neki faktor. Godinama sam vozio bmw 6 cil, sada imam 123d i baš mi odgovara, na veličinu se navikoh nekako, ali se ne mogu navići na vibracije i zvuk. Računam da bi 330i ispeglao te nedostatke, a taman je i veći iznutra.
Kod ovog crnog jedino je mana što je X, ali je velika prednost to što ima manuelni menjač.

Svojevremeno sam imao porsche 944, i kad sam rešio da ga prodam, nije bilo lako. Bio je u stvarno odličnom stanju, ali sam od početka bio svestan da u državi ima dva do tri kupca na godišnjem nivou. Da bi ta dva-tri kupca odabrala tvoj auto za kupovinu, mora biti bolji/lepši od konkurencije. Jedino zbog toga sam ga na kraju prodao, ostali su bili godinama na oglasu.
Tako da.....e90 PFL 330i ( a tek za 325i...) mislim da ima jako mali broj potencijalnih kupaca, makar se prodavao za par hiljada evra.
Za 330i FL u M paketu, mislim da ima prilično veću potražnju, ako se uopšte sme upotrebiti termin potražnja za ovakav auto.