...jednom sam stavlja ovu gorku tu na forum..svi su ga sanjali
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
...jednom sam stavlja ovu gorku tu na forum..svi su ga sanjali
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Nije to toliko loše kao što pričate. Od ispod je zdrav osim tih rubnjaka, coupe, m paket, šestak.
Tko hoće e36 ne može puno birati, ocekivati mint stanje za te novce je iluzija. Koji coupe 6 ak je uopće bio u ponudi zadnjih godnu dana, pa mrtvi sedani sa 4 cilindra su po 3-4k eura?
To je istina...sve se To da srediti, ali ljudi bi se vozili u top coupeima za malo novaca.
I sam sam uzeo jednog i računaj priko 10 da ne izac kad sve sredim ili tu negdi
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Pa normalno da cu gledati F30, necu kupit obiteljski auto pa mu radit limariju i tepat mu.
Zasto je tako cudno prihvatiti da je 90% ljudi prezadovoljno svojim 318d/320d, sluze ih, koriste ih svakodnevno.
Ja nisam jedan od onih koji bi to kupio, ali bolje i to nego trkeljati se u nekoj no name peglici cijeli tjedan, da bi vikendom mogao izvesti vani neki sveti gral i tepat si da mi venama tece eurosuper 100.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
nebi se složio, mogu kupiti ovaj e36 daa ne trepnem okom ali mi ne vrijedi jel je od recikliranog materijala znam da su se 2005 unutra svi raspadali a sad smo u 2023 pa nisam sa marska pao da ga kupim .
Tak je i sa e92 kad znam kaj su prolazili kao "novi" par godina stari nebi ga platio 10 000 eura onog najboljeg.
Koga to smeta neka ima svoje mišljenje i neka se posvrbi.