Mislim da je Calypso bio standardna boja tek iza 92e, zato je ovdje bio po narudžbi. Brokatrot je bio standard prije facelifta.
Mislim da je Calypso bio standardna boja tek iza 92e, zato je ovdje bio po narudžbi. Brokatrot je bio standard prije facelifta.
Daj nek promini rucicu mjenjaca
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Mene ta rucica toliko odbije da auto ne bi ni gleda... pa mislim stvarno... takav primjerak i onda mu je puno 400, 500 kuna za rucicu...
Moda je auto dobro, ne kaen...ali zabio je fixnu ne malu cijenu i onda ta ručica....
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
.....mislim na kucni Hi-Fi jer Car Hi-Fi nema veze s tim i opcenito ne shvacam ozbiljno ljude koji se bave takvim budalastinama.by Interceptor
taj auto nebi platio vie od 2500 eura kad bi sjedio na milionima.
Da sam kupac prodavača bi pitao jel auto trul ako kae nije krokodilku bi stavio pod zadnja vrata gdje je jack stand za dizalicu i digao 99.9 % e34 zavrava prepiganih pragova iako je u pragu xxl pojačanje za dizalicu samim tim bi cijenu formirao.
Kladim se da na mjerenju snage ima barem 20 - 30 konja manje nego kaj bi trebao samim tim opet formiranje cijene... i td.
Aj ne drobite sada i vi nego čitajte oglas...
Auto ide na orginalnim BMW Style 5 15’ felgama + 5-a rezervna!
Alpina felge NE idu uz auto i NE prodaju se posebno!
Uostalom, poanta spominjanja ručice je bila ta da netko tko stvarno toliko drži do A1 stanja auta jednostavno ne trpi ovakvu ručicu mjenjača... nije bitno koliko točno auto vrijedi nego je li takav kakvim ga opisuje.