Jel nije da se comfort sjedala "pregibaju" na sredini naslona? Meni ovo izgleda da je naslon od običnih sjedala, a donji dio od comfort, neka kemija
Jel nije da se comfort sjedala "pregibaju" na sredini naslona? Meni ovo izgleda da je naslon od običnih sjedala, a donji dio od comfort, neka kemija
Ovo nisu komfort sjedala. To je neka kemija eća. Samo su stavljene spuve i koa sjedećeg dijela od komfort sjedala. I nasloni za glavu od novijeg tipa. Nasloni sjedala su obični i sjedala nisu skroz električna to komfort sjedala moraju biti.
Za paljenje nisam 100% siguran ali rekao bih da je krenulo tek sa FL od 2007.
Prvo je bio ključ na romb, pa onda onaj plastični koji se umetne a tek onda na tipku.
Volan sa pedalama nije original...
Kljuc je kao od e90 plasticni, kljuc se utakne u stup volana, a pali se na gumb koji je na tabli…
Zna li se što o ovom e32: https://www.njuskalo.hr/oldtimer-aut...oglas-36983744
.....mislim na kucni Hi-Fi jer Car Hi-Fi nema veze s tim i opcenito ne shvacam ozbiljno ljude koji se bave takvim budalastinama.by Interceptor
Iskreno zanima me za mene, imam e34 skoro 20 godina, pa bi još i e32, ali u zavidnom stanju. Ovdje vidim da nije original 3.0 motor, nešto je preslagivano, pa me zanima što je s njime. Onda unutrašnjost (sicevi prednji mi djeluju tapecirani). Kakav je auto od dole, auspuh original ili aftermarket. Ukratko zapeo mi je za oko, ali zanima me povijest auta, detaljnije stanje i modifikacije. Jer pričam o autu koji je ipak na granici oldtimer-a.
.....mislim na kucni Hi-Fi jer Car Hi-Fi nema veze s tim i opcenito ne shvacam ozbiljno ljude koji se bave takvim budalastinama.by Interceptor
Ivo, nije ti jednostavnije E32 pratiti i na ostalim tržištima EU? Uvoz je tu sitna lova.
Bojim se vani ispod 10000 teko, i da he rost fri..
Kako je s uvozom E36?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
E36 je kao i ostali kikiriki za uvoz dokle je star 30 ili više godine, dakle trenuno 1992 il 1993 tko će znati kakos e to točno broji.