a kaj sa onima koji imaju 7 8 10 auti i koji gledaju samo da se na prodaji okoriste i umjetno diu cijene, selskom tehnikom moj je sad vrijedi vie soma ?
a kaj sa onima koji imaju 7 8 10 auti i koji gledaju samo da se na prodaji okoriste i umjetno diu cijene, selskom tehnikom moj je sad vrijedi vie soma ?
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Čovjek se dri onoga da mu treba samo jedan kupac, ne treba ih sto... i čeka tog jednog.
Pa nije svima hitno prodati auto. Neki su si zamislili cifru ispod koje ne ide. Ako ode ode, a ako ne ode opet dobro...
Moj e46 je trenutno za 12k na mobile.de, iznenadujuce je puno poziva, od toga 2 ozbiljne ponude, za 10,5k i 11k.
Iako vjerujem da bi s cekanjem pravog kupca vjerovatno mogao dobiti tih trazenih 12k, onaj koji se prvi pojavi od gore na dvojice moze ga vozit kuci sto se mene tice, nema sanse da ga pustim da kampira do iduce sezone radi 1000 gore dolje.
Ne znam kakav bi to e46 morao bit za 20k, za bilokoji 330ci je to previse, a za M3 premalo.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tako se to radi, ako je na prodaju, znas da moras malo spusti cijenu i adio Mare, kakvo cekanje "pravog kupca" i slicne budalastine.
Ma to je čekanje jelenaa ne pravog kupca. Ljudi su skroz skrenuli sa tim cijenama
.
Kakva su vremena iza nas kada su po oglasniku.hr bili M e46 u rasponu od 12/15k
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj je fino napucan za ok cijenu
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw...ef=srp&type=ad
Uzas, bijelo, smedje, crno, alu, karbon, previse boja je tu u unutrasnjosti…