Jebiga, ovaj F10 je opet prekrasan. I ova boja mu samo na čast slui.
Ova zelena je odlicna, ona prije je kriminal teski![]()
![]()
Ako netko trai, čini mi se dobra cijena. Ja bih ih najradije kupio,strpao u podrum, izvadio za 10 godina i prodavao
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
When in doubt, go lower.
Gledam ih i ja ponekad, ima za oko 2000 € set na Ebay kleinanzeige s oplatama vrata, ali se sjebala boja na jednom dijelu zadnje klupe. Ostatak je u solidnom stanju.
Jucer se nasao u ZG sa kupcem mog E39. Sve smo dogovorili, auto mu prodajem tokom tjedan dana.
Posto je zelja E46 Cabrio, usput mi je bio jedan za pogledati.
Mada sam vec u startu prekrizio facelift modele jer mi je prednji kraj preruzan zbog svijetla i branika, odlucio sam ga ipak pogledati i dati mu sansu. Uvjetovao sam i automatski mjenjac, al posto ih stvarno nema, pomirio bih se i sa rucnim mjenjacem.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-36452195
Auto je ocuvan, tu nema spora. Prvi vlasnik, samo 170k km i pozadina odrzavanja kod Baumgartnera, cine razliku u odnosu na unistene, ali sicevi od obicne tkanine su saka u oko 😔
Jos bih presao preko toga da je facelift, ali kad siromasnoj unutrasnjosti nadodamo rucnu klimu i slabu opremu (nema xenon, tempomat, harman kardon, komande na volanu), dovoljno mi je razloga da ga prekrizim. 😌
Cudno je vidit cabria s ovako malo opreme. Inace bi rekao da gledas stanje, a ne toliko opremljenost, ali ovo s rucnom klimom je tragedija.![]()