Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

irmascher's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    N54B30

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Kad sam prodavao e46 prije 4g, bila mu je cijena u oglasu 7000 i jo je imao motor svakome prihvatljiv (s obzirom kako die nae trite) i opet jedva da je netko ke ponudio, sve nekakve zamjene. Mislim da coupe ba i nije prodajan auto na ovim prostorima, sedan bre ode.

mariola's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Jul 2012
    Ime i prezime
    Dob
    39
    Vozilo
    Hyundai i30

4/2020 sam prodao svoj e46 limo 318i za 10.000kn mada to u ovoj priči realno ništa ne znači biti ima kakve veze sa temom kupovine kabria

Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Dec 2020
    Ime i prezime
    Dob
    50
    Vozilo
    320d E92

To negdje i leži zeko koji muti vodu....

Jedan e30 316/318 u verziji kupe, pa makar bio i šiberiran nikada nece vrijediti kao 325 mtech2 sa full ili "full" opremom i odgovarajucim stanjem. Nikada, pa ni za 100 godina.... Jednostavo to nije isto. Nema tog atesta ni meštra.... Vrijednost nije ista.

E sad, kada imamo prosjecni ,goli 316/318, u verziji 4 vrata,sicevi puntižela, volan of FAP-a i cifru na njušci/indexu, onda je to vec nesto....

I tako se to ponavlja iz serije u seriju, malo jos zaciniti kafanskim pricama i eto love.... Ulov samo takav!

Jbt, 316 ni kad je izasao nov nije bio neki pojam a kamoli nakon +40 godina...

Ovaj E46 djeluje uredno,meni malo poskup, al da je motor odgovarajući,da ima šiber i da je pun opreme to bi bila skroz druga prica...

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Quote Originally Posted by mariola View Post
    Da je 330i bio bi skuplji pa se opet nebi prodao
    Bi. Jer je 330i zanimljiv za razliku od 320i. Za 330i postoje kupci koji bi istresli lovu. Za 320i bas i ne...

Certina's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    May 2010
    Ime i prezime
    Vozilo
    Pezot zvani Zmaj

Ja sam već nekih 7-8 godina gledam da ako izleti po mojim kriterijima e30 325 coupe ili kabrio ( eventualno 320 ) da ga kupim. Svakih godinu dvije u svojoj glavi povisim iznos koji sam spreman platiti ali trite povisi barem duplo vie od te razlike koje sam spreman platiti. I tako godinama.

I kao to se vidi iz moje izjave 2 su stvari u ključne, 1. ponuda je vrlo skromna i 2. ja osobno jo nisam ozbiljan kupac spreman platiti trenutne ponuđene cijene.
    Ovo kao da sam ja napisao, valjda oduvijek hocu kocku jos sam skromnih zelja da moze biti i 316 socijalna ali top stanje, jos mi se nikad nije poklopila ponuda s onim sto bi dao, i nece

mariola's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Jul 2012
    Ime i prezime
    Dob
    39
    Vozilo
    Hyundai i30

Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
    Bi. Jer je 330i zanimljiv za razliku od 320i. Za 330i postoje kupci koji bi istresli lovu. Za 320i bas i ne...
    Ako kolega ovaj cijeni 11.500e za 330i bi tražio barem 14.000e i opet bi kao vreća krompira stajao i čekao da neko prepozna kvalitetu, a taj mit o kupcima koji iskeširaju za top primjerak je odavno ispuhao tu na forumu,tu si kolega često pa i sam si vidio koliko se dugo i za koje novce prodaju top primjerci starije generacije sa benzinskim motorom.

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Ako kolega ovaj cijeni 11.500e za 330i bi tražio barem 14.000e i opet bi kao vreća krompira stajao i čekao da neko prepozna kvalitetu, a taj mit o kupcima koji iskeširaju za top primjerak je odavno ispuhao tu na forumu,tu si kolega često pa i sam si vidio koliko se dugo i za koje novce prodaju top primjerci starije generacije sa benzinskim motorom.
    Nisam se bas nagledao top primjeraka. A uredni po trzisnoj cijeni odu odmah.

mariola's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Jul 2012
    Ime i prezime
    Dob
    39
    Vozilo
    Hyundai i30

Nisam se bas nagledao top primjeraka. A uredni po trzisnoj cijeni odu odmah.

Evo ovaj e46 320i je po meni možda trenutno najbolji primjerak što se nudi ovaj čas na njuškalu, eto nagledaj se jer ko zna kad će sledeći opet izaći na prodaju,

Tko određuje tržišnu cijenu benzinca šestaka starog 18-20 godina u top stanju, forum,vlasnik,tržište ili nas dvojica.

Ja bih rado kupio sutra e30 325 kabrio po tržišnoj cijeni ali tržišnoj -onoj koja meni odgovara i znaš što - ili su svi prodavači bezobrazno precijenili svoju robu ili sam ja škrta cicija. Nešto je od toga nabrojanog

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Nisam se bas nagledao top primjeraka. A uredni po trzisnoj cijeni odu odmah...

Cale's Avatar
    Status
    Petrolhead
    Registriran
    Aug 2009
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    G20 M340iX - Individual Oxide grey

hm...ima potenicijala za zabavnu igracku