Originally Posted by
luka92
Nista ja ne pljujem, niti sam jado jadni.
Tvoje izrazavanje govori samo o tome kakva se ljudina krije u tebi, cestitam.
Kad nesto pljujes i omalovazavas, iza toga treba stajati znanje, iskustvo i posjedovanje. Inace ispadas vise iskompleksiran, koliko god se ti trudio prikazati nesto drugo. Meni se ne svidja novi A8, kad ga covjek kupi, necu mu to reci, jer je to ruzno. Prije svega radi se o osobnom stavu, a izmedju ostalog, ne mozes pljuvati nesto sto vrlo vjerojatno nikad sebi neces moci priustiti, ponavljam, ispadas iskompleksiran. Ja mogu komentirati, pljuvati i hvaliti ono sta znam, sta sam iskusio i dozivio.
Druga stvar, sta bi to G30 jos trebao imati u odnosu na E39 "izuzev par elemenata" ? Krila mozda, teleportaciju? U apsolutno nijednom segmentu nije losiji, u svakom je cca 3x bolji.
Drugo, nije tebi sve dobro, nemoj prosipati laznu moralnost i zaigranost srca, a mene etiketirati kao pomodnog idiota koji trci za najnovijim. Ustvari mozes, udri sta god oces, kao da je bitno.
Samo imas jedan problem, uvijek iz ove ljusture moralnog govornika proviri neko ruzno podbadanje i omalovazavanje svega sto nije po tvom ukusu, pa tako ti koji vozis Focusa bez jebemti popljujes nekog B47 BMW-a koji je duplo bolji od svega sto si ikad vozio. Ponavljam, nije u redu i tu je stvarnost surova, ne mozes pljuvati nesto sto nikad nisi imao i ne mozes imati, imas pravo na misljenje, ali ne na pljuvanje. Nisi ti uvijek u pravu i pametniji od ostalih, nego se ljudima jednostavno ne da raspravljati s tobom, pa te puste da mislis u pravu.