Page 80 of 544 FirstFirst ... 30707172737475767778798081828384858687888990130180 ... LastLast
Results 791 to 800 of 5437

Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

salemetal's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Oct 2016
    Ime i prezime
    Dob
    38
    Vozilo
    Hyundai i30N

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
    Eto, da se složimo. Samo naprijed, njegovi novci... Ni ja ne bih nikad.
    Prvo ne bi kupio F80 dok se može naći dobar E92, E46, E60, E39 ili E34 - jer su mi njihove filozofije kudikamo draže.
    Drugo, ne bi nikada takav auto koristio za DD. Da su ne znam kakve pare u pitanju...
    Da, trudio bi se što češće odvojiti vrijeme za uživanje sa njim/njima. Ali negdje i nekako gdje to ima smisla. Da li na kakvoj stazi ili po praznim cestama, kakvim atraktivnim prijevojima... to bi bio predmet razmišljanja.
    I onda dođemo do toga da mi je sasvim svejedno jel F80 i E39 imaju istu cijenu kada im je i namjena ista - povremeno uživanje u čistoj vožnji, ne u posjedovanju. Kako je Pero rekao, stariji primjerci su čak i bolji u tome.
    Imam osjećaj da se zapleteš u argumente i moraš braniti pozicije u koje ne vjeruješ ni sam.
    Ovo sve što si napisao, je tvoje osobno mišljenje.
    Onu aplinu zelenu da ti netko da, jel bi ju držao u dnevnom boravku i čekao da ju pregazi vrijeme, i onda bi "uživao" u njoj svaki 17. vikend? I onda bi namjena tog auta bila ispunjena?

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2018
    Ime i prezime
    Dob
    42
    Vozilo
    x5

Ja znam da bi za DD kupio neto to nije BMW da pare nisu faktor

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Quote Originally Posted by salemetal View Post
    Imam osjećaj da se zapleteš u argumente i moraš braniti pozicije u koje ne vjeruješ ni sam.
    Ovo sve što si napisao, je tvoje osobno mišljenje.
    Onu aplinu zelenu da ti netko da, jel bi ju držao u dnevnom boravku i čekao da ju pregazi vrijeme, i onda bi "uživao" u njoj svaki 17. vikend? I onda bi namjena tog auta bila ispunjena?
    Pa naravno da je osobno mišljenje. I ono što ti pišeš je osobno mišljenje... Jel to moramo naglašavati?
    Da radim ono što sada radim, da mi dan izgleda kako izgleda i imam tu Alpinu ne bi je koristio svaki dan. Sutra da kupim polovni BMW za 10k€ ne bi ga koristio svaki dan. Jer bi mi ga bilo žao taljigati u gužvi i derati tamo gdje ne treba. Ali da, jučer bi sa njim otišao do Makarske, u nedjelju bi otišao do ZG, prije deset dana bi ga koristio do Varaždina i tako dalje. A isto bi bilo i sa imaginarnom Alpinom. Ne bi čekao svaki 17. vikend da ga vozim.
    Da imam E92 M3 vjerojatno bi ga rjeđe koristio jer bi mi bilo besmisleno napraviti 1.000 kilometara autoputa u autu koji pije 15+ litara, monotono zvuči na tempomatu sa 160km/h i vjerojatno nije neka sreća od udobnosti dok doma vjerojatno imam auto koji je u svemu tome bolji.

Perinho's Avatar
    Status
    BMW driver
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo
    Corolla 2.0 HEV GR Sport, Astra TwinTop 1.6 turbo

Ja da imam love, DD bi bio G31, benzinac, automatik.

Zasto?? Zato jer je to meni perfektan DD, udoban, brz, ima mjesta koliko hoces.

Za vikend auto bi bio F33, isto benzinac i automatik, spustim krov i uzivam.

ALI, stvarnost je nazalost takva da cu do daljnjeg vozit Focusa i Astru, najmanje dok ne prođe ovo korona ludilo, onda cemo vidit kako stojimo.
    Originally Posted by Mouse-RI
    Mucis okolo ljude da ne vide razlike izmedju prastarih Bmw-a sa 100m, a ti ne vidis repliku sa 2 cm

Meni dosadno, vozim se tuda sa uključenom elektronikom i onako budalasto ga krenem provocirati. Kad je krenuo klizati bokom govno mi se stislo.

Darjan's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jun 2013
    Ime i prezime
    Vozilo
    --------------

Ovaj balkanski sindrom M-a je druga stvar. Otimačina temeljena na stranačkoj iskaznici malo poremeti stav prema novcu jer novac dolazi sam po sebi bez oranja i kopanja. Pa ga onda, logično, ni ne cijeni.
    Uzmi za primjer vlasnike uspjenih tvrtki koje su nastale uz barem 90% potenog rada (jer u HR teko da će neto biti ba 100% poteno) pa vidi ta voze... Od njih 100 moda će 3 imati kakav AMG/M/RS za DD.
    Pomorci se znaju bahatiti, ovi lopovi iz 90-ih i kojekakvi banditi također. Ali ti M-ovi se ionako voze zbog sela a ne zbog guta u vonji.
    Kakvo bahaćenje, čovjeku je to isto kao i Passat TDI, obično prijevozno sredstvo koje će zamjeniti za koju godinu, u rangu ve maine, televizije, mobitela...

Poznanik svakodnevno vozi Gemballu Cayenne 750, i to drlja makadom 7-8 kilometara do vikendice na 22" felgama, trpa gajbe s ribom unutra, zakači branik i ne dira ga puno to. I Nijemac je, tako da nema govora o balkanskom sindromu.

Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk

IgorK's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jan 2011
    Ime i prezime
    Dob
    48
    Vozilo
    E36 328i & E39 540i & E38 750i & G20 320d & Lotus Elise S2 & C124 300CE

Da si mogu priuštiti, s takvim guštom bi vozio Giuliu Q kuća-poso-poso-kuća bez da se motor zagrije na radnu temepraturu u mjesec dana. Skroz isto kak sad vozim 320d, samo bi češće išao na benzinsku i rata leasinga bi bila 3x veća. Isto bi kćer s blatnim čizmama ulazila unutra, vozio bi sanduk jabuka u gepeku dok ne istrunu i nebi ju oprao tri mjeseca.

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2017
    Ime i prezime
    Dob
    33
    Vozilo
    BMW

Bas tako. Takodjer, ne postoji taj auto kojeg ne bi koristio 100%, zbog kojeg bi sebi nesto uskratio. Na F10 sam preventivno zamijenio dijelova u iznosu 2000, dobija nove gume, ulje na 12t Km, unutra je uvijek cist, pazim ga, volim taj auto.. Ali se koristi i iskoristava 101%.
    Ne znam kako se zove taj poremecaj, ali obozavam zimi vidjeti propisno isprljan dobarn auto. Kad vidis da se vozi i koristi

Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk

solar's Avatar
    Status
    BMW odmetnik
    Registriran
    May 2017
    Ime i prezime
    Dob
    38
    Vozilo
    AMG

pa baschiera je jedno vrijeme vozio touarega V10 kao auto za u sumu i u ribolov.
    sta je s tim autom radjeno oko pjeskare u lipiku bolje da ne pricam.

irmascher's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jul 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    N54B30

Kratko receno: ko ima masla i muda maze

Prepiksator's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Mar 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    E39 525dT '03 E38 740i '99 E46 320d' 04

Quote Originally Posted by irmascher View Post
    Kratko receno: ko ima masla i muda maze
    Dobra!
    A car brilliant on a track often is much less so on the road, but M3 exceles at both

Tags for this Thread