Ja mislim, da nema ništa loše u tome što je netko kao budala.
Nitko nije odabrao da se takav rodi.
Ali što reći o nekom tko namjerno troši svoje vrijeme gledajući šta radi onaj, koga smatra budalom?
Ja mislim, da nema ništa loše u tome što je netko kao budala.
Nitko nije odabrao da se takav rodi.
Ali što reći o nekom tko namjerno troši svoje vrijeme gledajući šta radi onaj, koga smatra budalom?
Ubio sam Volvo pa sad vozim stari BMW
Prvo treba utvrditi tocnu definiciju budale.
Zašto?
Ubio sam Volvo pa sad vozim stari BMW

Iz prve ruke, milijun pregleda vam je tisucu do dvije tisuce eura samo od yt oglasa. Ovisi o tematici i lokaciji onih koji te gledaju. Tak da je u njegovom slucaju blize tisucu eura. Ne ulazim u to ima li uz to kakva sponzorska placanja, te nekakve majice i ostalo.
Sent from my NX595J using Tapatalk
Meni samo nije jasno tko gleda, klika i kupuje s tih reklama.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Ne placa se klikanje na reklame nego samo objavljivanje reklama, tj to placa onaj koga (ili sta) se reklamira.
Onda sam ja jo veća budala jer sam isto radio sam al mi je satnica manja od vulkanizerske.
Naravno da je bolje da taj Adri rafi, snima i od toga zarađuje. Sigurno vie uiva od mene koji odsjedim 8 sati u uredu.
"Budalu" bi trebalo definirati jer smatram da nije budala onaj tko takve stvari radi sam i tom prilikom ne zarađuje pare... jer je vjerojatno (ovisi o pojedincu) zaradio iskustvo, satisfakciju ili se zabavio.
Felge sam si mijenjao sam... jer nisam htio da mi se lokalni vulkanizer razbacuje s kotačima, jer nisam htio gubiti vrijeme na uslugu koja je udaljenija od ove lokalne, jer sam htio usput oprat 17 i stavit na njih vosak, jer mi je pomagala ena pa smo sve odradili uz zajebanciju, jer sam svako popodne slobodan (radim ujutro) i mogu popodne radit to me volja.
Moj buraz na primjer ponekad radi i popodne i u to vrijeme kad bi si mogao sam mijenjati gume ponekad mora odrađivati sastanke i sl.
Uslugu mijenjanja kotača mu odradi vulkanizer.
I tko je sad tu budala?
Adriu svaka čast to zarađuje od onoga to je nekima neka vrsta hobija (svi mi volimo voziti i prčkati po automobilima).
Druga stvar je kvaliteta posla, kvaliteta sadraja koju objavljuje na youtubeu i kako kolega kae, stanje uma dananje mlade generacije koja takav sadraj upija - to je po meni zabrinjavajuće.