Page 66 of 536 FirstFirst ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... LastLast
Results 651 to 660 of 5355

Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Status
    BMW znalac
    Registriran
    Jan 2018
    Ime i prezime
    Vozilo
    BMW X3, E60 facelift

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podržavam. Ukratko da napišem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a još i smajlić stavim. Više me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli nešto više, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek brži od pameti.

Certina's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    May 2010
    Ime i prezime
    Vozilo
    Pezot zvani Zmaj

dosta se dugo ovaj forum i drzao u nekim starim romanticnim vremenima krama, ide novo vrime baba praseta, onog splice i tako... when majice?

Calamari's Avatar
    Status
    Dr. Photoshop
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Vozilo
    G21 330d & E87 118i

Quote Originally Posted by kostolomac_cro View Post
    Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podravam. Ukratko da napiem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a jo i smajlić stavim. Vie me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli neto vie, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek bri od pameti.
    Evo ja sam danas sat vremena porkavao ruke vidajući zimski set kotača na svom novom BMWu od 50 tisuća eura kojeg mi nije kupio čača. Pri tome sam sve radio po P.S.u koristeći moment ključ, baterijsku vidalicu, te dizalicu sa gumenim priključkom za BMW, uz mjerenje dubine are na svakoj ljetnoj gumi koju sam skladitio. Na kraju sam jo i sebi dokumentirao dubinu are zajedno sa kilometraom tako da imam u evidenciji.

I sve to usprkos tome to je moja satnica skuplja od vulkanizerske barem 10 puta.

I naravno, budala ko budala - nisam to nita stavio na jutjub. A ba je uzbudljivo to sve bilo jutros. Skoro k'o "Lov na crveni oktobar".

Lastane, jeli sve u redu sa mnom ili mi je ovo socijalno distanciranje pomutilo razum.

Bi li trebao i ja krenit u biznis s majicama...
    Last edited by Calamari; 25.11.2020 at 01:52.

Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Oct 2018
    Ime i prezime
    Vozilo
    BMW 118i, Ford C-MAX
    Blog Entries
    1

Dragi moj Calamari, Lastan kae da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor

Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk

Status
    BMW znalac
    Registriran
    Jan 2018
    Ime i prezime
    Vozilo
    BMW X3, E60 facelift

Ježi ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne žele popunit kućni budžet )
    Šrafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
    Nema svrhe da se natežemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira što se snima ) , i nije za svakog.

Nemoj biti ljubomoran na dečka iz tvog susjedstva( naravno šala mala)

Kreni s majicama, ja ću prvi uzet

Više neću tu spamat, idem vidim jel dečko stavio koji novi video

marac83's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Feb 2012
    Ime i prezime
    Dob
    42
    Vozilo
    E39 540 iA Aspen Silber,Bmw E36 323 ci

Dečko je radio sranja s motorom i to mu je bio vitar u leđa.

Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
    kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!

Calamari's Avatar
    Status
    Dr. Photoshop
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Vozilo
    G21 330d & E87 118i

Quote Originally Posted by Damir Ri View Post
    Dragi moj Calamari, Lastan kae da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor
    Kad ima slobodan termin da vidim s čačom i materom jesu li oni slobodni :-)

Quote Originally Posted by kostolomac_cro View Post
    Jei ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne ele popunit kućni budet )
    rafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
    Nema svrhe da se nateemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira to se snima ) , i nije za svakog.
    Kreni s majicama, ja ću prvi uzet
    Ma sve 5, ne svađamo se. Samo raspravljamo. Neka svatko za sebe "zavidaje", odnosno "arafi" to ga volja i kako ga volja, ako ga je volja. Nemam nita protiv toga. Dapače. Također, mladom gaseru se mora priznat da je poduzetan. Da je specijalno originalan ili inovativan - nije. Jer ovo to on radi s majicama i naljepnicama je doslovno slijepo praćenje osnovnih poslovnih modela zarade preko jutjuba koji su odavno u detalje razrađeni. Meni je u cijeloj ovoj priči najzanimljiviji fenomen publike koja gleda te video uratke, te tip i kvaliteta samog sadraja. Ja kroz to prvenstveno promatram stanje uma ove dananje mlade generacije koja to konzumira i kupuje majicu na kojoj pie "aj bo aj" za 120 kuna.

P.S. Za majicu - javi koji si broj.
    Last edited by Calamari; 25.11.2020 at 13:28.

Shogun's Avatar
    Status
    Banned
    Registriran
    Jan 2010
    Ime i prezime
    Dob
    35
    Vozilo
    white horse

ja kad postanem youtuber stampam majice
    sapunjas li macora

Status
    Banned
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo
    Corolla 2.0 HEV GR Sport, Astra TwinTop 1.6 turbo

Sta ces imati na youtube, 500 savjeta kako nasapunjati macora??

Mouse-RI's Avatar
    Status
    BMW diy
    Registriran
    Aug 2007
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    BMW E90 320d, BMW E81 120d, Gilera Runner VXR200

I sad se postavlja pitanje, je li “budala” onaj koji je mjenjao sam kotace i izgubio 400 kn ili onaj koji je sam mjenjao kotace i zaradio 400 kn...

Na tom principu radi youtube, a i Adri, on bi sve sta radi i ovako i onako radio, samo ovako jos to i snimi i od toga ima zaradu, tako da se tu izgubio trosak koji bi davao za dijelove, jer video pokrije to, a jos i ostane...

Ili bi bilo bolje da sarafi bez kamere i da radi u fast foodu za 150 kn dan?
    https://s26.postimg.cc/twzw3c3qx/3_A6_DF069-269_A-4_E8_B-93_B5-_A3741_E31070_A.jpg

Tags for this Thread