Tako je, neki ljudi poboljavaju aute s kilometrima...tu spadam i sam
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Tako je, neki ljudi poboljavaju aute s kilometrima...tu spadam i sam
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Kao relativno odnedavni vlasnik auta s 320000km koje je pola vijeka održavani uredno, a pola da prođe tehnički, nema šanse proć više od 250tkm bez kompletne zamjene ovjesa.
Napravio sam to i na e36 i na Passatu. Na E36 su samo od prednji amortizeri bili već zamijenjeni i to nedavno, sve ostalo je bilo zrelo za mijenjat. Osim zadnjih čeljusti.
Na Passatu je na sličnoj kilometražu napravljeno. Sad ima skoro 400tkm i Lemforder ovjes se drži dobro, ali kape amortizera koje nisam tad zamijenio ću trebat.
Nisam razmiljao o očekivanoj vrijednosti za 5 godina jer sam ga nedavno kupio( za vrijeme korone ).Platio sam ga 10.500eura 1,5 starog sa 14.000 km i tvorničkim jamstvom.
Koliko sam gledao 6-7 godina stari i30 benzinci se danas po njukalu kreću od 7.000-8000e pa na vie.
Poto ja radim nekih 5000-7000 km godinje računam da 7 godina neću imati nekih velikih trokova i neplaniranih servisa.( moda se i pokvari ali anse su ipak manje )
Da li je to dobra ili loa računica vrijeme će pokazati, a do tad ću ovo to tedim na servisima parati, dometnuti ostatak pa kupiti ozbiljniji auto-novi bmw serije 1 .

Luka, 9 godina sam vozio Peugeot 407 (dakle, u sveopcem puku auto koji nije neki pojam pouzdanosti). Kupio sam ga 5 godina starog sa 175k km, Prodao sam ga prosle godine sa 342k km. I tu zadnju godinu sam bez problema i sumnje u auto isao na put od 700 km. Sad ga vozi kolega, jedini cirkus mu je do sad bilo to da je nekak uspio zakljucati auto s kljucevima unutra... Prodao sam ga negdje u listopadu za 15000 kn, reganog 6 mjeseci. Natukao je do danas 10000 km. Jedno je kad kupis auto s tam do 200k km i onda napravis jos 200 uz vlastito odrzavanje, pa imas kakvu takvu sigurnost da je u dobrom stanju. Drugo je kad uzmes auto od 400k km za svakodnevnu voznju i 15-20k km godisnje. Da mi sad netko ponudi 407 sa 350k km, ne bih ga uzeo.
Sent from my NX595J using Tapatalk
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...ci/oid/2403000
Koliko po vama vrijedi ovaj?
Vrijedi 3.5-4tis eura,samo je pitanje koliko ima km.
4 mu odmah dam 😃 al sumnjam da ce na to pristati.
Bubrezi su od M4 ako dobro vidim.
To je postala nova moda.