Ne znam zato, ali e46 limo mi nije napet, isto vrijedi i za e30 i e36.
Od e90 su mi limuzine dobre.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Ne znam zato, ali e46 limo mi nije napet, isto vrijedi i za e30 i e36.
Od e90 su mi limuzine dobre.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Karavan dizel sa kukom je barem koristan.
E46 330i limo bez M paketa niti je lijep niti je koristan, troi 14 litara goriva i litru ulja na 1000km.
Uz to, moj se eno prodaje za 4800 a svojevremeno je trazio 7000. I nece se prodati jer je kriza, jer su ljudi u panici i nitko ne razmislja o kupnji 15+ godina starog BMWa. Ali je oglasnik pun optimista...
Ako je sve kako kaze vlasnik, nije toliko profulana cijena. Redizajn, 6 brzina, siber, malo km... U normalnoj "corona free" situaciji mislim da bi za nesto manje love otisao. Meni osobno fale samo sport sjedala na tom autu, a M paket mi nije toliko bitan.
S druge strane, onaj 540i mi je odlican, ali tih 16 kila nece vidit nema sanse, ni s coronom ni bez nje.![]()
Sjetite se samo da je Ante iz Sibenika svojevremeno prodavao najnapucaniji e46 limo u HR pa da je jedva dobio slicnu lovu.
Daleko od toga, dobar je auto ali po nicemu interesantan nekome tko sad ima 8k i trazi BMWa, dok ga dovedes u stanje da izgleda bar donekle, dakle M paket izvana iznutra, eto te vec u e90/92 vodama..
A garantiram da bi se i na njemu naslo bar 1000 koje treba puknut prije nego uopce svoje tablice montiras, ako bas zelis da to bude top
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Dobro al onaj e46 je bio 325i te je imao SMG, to je u Hrvatskoj prije minus nego plus.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Meni se navedeni 330 sviđa...za recimo 6500-7000.. ta čovik moe kupiti?!
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Pa nista pametno. Eventualno bi prije uzeo onaj E39 530i za 2000 eura manje, sa 100kkm više. Zato se sada dobri auti ni ne prodaju...
A ako ga vec moras prodati onda ide za nista.
U prvi mjesec bi bez da trepnem rekao da je cijena OK. Ali na stranu forum i mi entuzijasti. Ne mozemo ignorirati situaciju u koju nas je uvukla pandemija a pojacala je drzava redikuloznim odlukama. Nema tu sada kupnje/prodaje starih benzinaca.
Usput, Antin 325 je imao 300+kkm kada se zadnji put prodavao za 7+ k€.