Zajednicko ulaganje, Ford je dao pola love za razvoj, proizvodnja kod PSA, 1.5 je Ford sam razvio nakon prekida suradnje, ja ga imam u Focusu, 120 ks, ide ko lud.
Zajednicko ulaganje, Ford je dao pola love za razvoj, proizvodnja kod PSA, 1.5 je Ford sam razvio nakon prekida suradnje, ja ga imam u Focusu, 120 ks, ide ko lud.
Imam 1.6 115 hp u Fokusu najzahvalniji auto sad. 260k + km jo kvačilo prva ugradnja. Za svakodnevnu upotrebu čisto ok nita spektakularno. Ulje filter svako 7-8k km van i gas
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Bmwscaner:" znakove ako zakitas ja necu nikad pricati sa tobom odma te blokiram i serem ti se na auto, hvala"
Vozim sluzbeni Focus isto 1.6 115 konja, kicmu mu vadim i nikad nista, izuzetno zahvalan auto.
https://www.index.hr/oglasi/bmw-3-co...je/oid/1901505
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se olja rakije narolja, onda olja radi to ga volja
Ako je sve napisano u oglasu tocno, s obzirom kakve se lude cifre nabacuju za kojekakve krame, to je sasvim ok cijena, plus nije fixna.
Jos si malo i napisao, covjek ocito zeli prodat auto a ne kurcit se po oglasnicima kako ima "pilu".
A ovo vam nije krama? Ja taj E92 ne bi ni pogledao sve da je 9000 eura. Nezanimljiva kombinacija pogona, useljaćen vanjski izgled, relativno velik potrošač i potencijalno skupi kvarovi ga izbacuju iz svih kombinacija po kojima bi mogao vrijediti neku lovu.